Στην Τούμπα δεν παίζει ρόλο το +14

Στην Τούμπα δεν παίζει ρόλο το +14

Την άλλη Κυριακή επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Για την ακρίβεια έχουμε επιστρέψει εδώ και πολύ καιρό απλά ο κορωνοϊός μας καθυστέρησε λιγάκι. Κόντρα στους υμνητές της καταστροφής όμως ο Ολυμπιακός επιστρέφει για αρχή στην Τούμπα. Εκεί που το +14 δεν παίζει κανένα ρόλο…

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Από τον Μάρτιο που ξαφνικά σταμάτησαν όλα μπαίνουμε στις αρχές Ιουνίου για να δούμε και πάλι μπαλίτσα και να ζήσουμε τα περιβόητα πλέι οφ που επί της ουσίας δεν έχουν να μας λύσουν και πολλές απορίες όσον αφορά την κορυφή.

Το σημαντικό βεβαίως είναι πως κόντρα στους υμνητές της καταστροφής, κόντρα σε αυτούς που επένδυσαν στον κορωνοϊό, αν έχουν τον Θεό τους, το ποδόσφαιρο αρχίζει και πάλι και στην Ελλάδα. Με το πρωτάθλημα να δείχνει «τελειωμένο» από καιρό. Δεν είναι απλά το +14 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα ήταν καν στην κουβέντα ο ΠΑΟΚ. Όμως το ζητούμενο αυτή την στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι να… ξεχάσει το +14. Ο Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα πηγαίνοντας στο Ρέντη και τονίζοντας πως άπαντες θα πρέπει να αγωνιστούν σαν να αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα.

Με την αρχή από την Τούμπα που συνήθισε να παίζει λίγο πριν την αναγκαστική διακοπή των αγώνων. Με το σπουδαίο διπλό στο πρωτάθλημα που του έδωσε το μεγάλο αβαντάζ για τον τίτλο και το τρελό 3-2 στο Κύπελλο σε ένα ματς που με το 0-2 από το ξεκίνημα θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε… σεμνή τελετή.

Ο ΠΑΟΚ το γύρισε και το ενδιαφέρον υπάρχει για το Κύπελλο, μέχρι τότε όμως το ματς στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Όπως και όλα τα ματς που ακολουθούν, με τον στόχο να είναι από την μια να τελειώσει και μαθηματικά τον τίτλο και από την άλλη να το κάνει θριαμβευτικά, με νίκες αν είναι δυνατόν σε όλα τα ματς.

Είναι λογικό βεβαίως και κατανοητό πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι επηρεασμένες από την μακρά διακοπή. Θα χρειαστούν ρυθμό. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ότι χρειάζεται για να είναι όσο πιο δυνατόν έτοιμη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η λογική άλλωστε από την πρώτη στιγμή ήταν πως θα ξαναπαίξουμε, όχι θα τα ισοπεδώσουμε όλα όπως επιχείρησε ο ΠΑΟΚ με… ουρά τον ΠΑΟ, για να φάνε τελικά και οι δύο τα «μούτρα» τους.

Την άλλη Κυριακή λοιπόν επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Βεβαίως για να επανέλθει στην κανονικότητα συνολικά το ποδόσφαιρο μας θέλει πολύ δουλειά. Αν πάντως κρίνω από το ζόρι που τραβάνε οι «εξυγιαντές», η «τρόικα» που αναβιώνει ξανά… πάντα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο πρωτάθλημα με στόχο να το τελειώσει όπως του αξίζει όντας η καλύτερη ομάδα με διαφορά κιόλας από τους υπόλοιπους. Με το +14 να μην παίζει κανένα ρόλο. Ειδικά στην Τούμπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ