Ολυμπιακός : Πρώτο διαγώνισμα  της  ενδεκάδας Νο2!

Ολυμπιακός : Πρώτο διαγώνισμα της ενδεκάδας Νο2!

Ο Όσκαρ Γκαρθία θα επιδιώξει να δει στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά όσους δεν παρακολούθησε στη Λάρισα!

Τους πήρε σχεδόν όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού στην αποστολή για το δεύτερο ραντεβού με τους Χανιώτες ο Όσκαρ Γκαρθία!  Ακόμη και τον Φιγκέιρας που έχει μαζέψει βαλίτσα για να φύγει ,καθώς στο Ρέντη βρίσκεται ήδη ο Ιγκόρ Σίλβα.

Προφανώς και ο Καταλανός θέλει να γνωρίσει τους (υπόλοιπους) παίκτες του. Για να έχει άποψη και για αυτούς που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει στη Λάρισα, όπου έτσι κι αλλιώς έπαιξαν οι βασικοί τους οποίους δεν έχει στο μυαλό του να «πειράξει». Βεβαίως, στους «νέους» ανήκει και ένας παλιός, ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος όπως φαίνεται θα μπει με τη μία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για να κερδίσει χρόνο.

Ο Βέλγος επιθετικός είναι σε θέση ετοιμότητας, τον Ολυμπιακό τον γνωρίζει καλύτερα από τους περισσότερους συμπαίκτες του και πέρα από όλα αυτά  διψάει να μπει ξανά στην πρώτη γραμμή.  Στο εκπαιδευτικό δίτερμα της τελευταίας προπόνησης μπήκε μαζί με τον Τζούρτζεβιτς στην επίθεση και απομένει να τους δούμε και στην επίσημη πρόβα.

Υπό κανονικές συνθήκες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι Ανδρούτσος, Ζιλέ, Μάρτινς, ενώ ένας ακόμη που θα πραγματοποιήσει επίσημη πρεμιέρα με την ερυθρόλευκη είναι ο Χατζισαφί, από τη στιγμή που ο Κούτρης έχει μείνει εκτός.  Να, λοιπόν, που ένα σχεδόν αδιάφορο ματς όπως αναμενόταν να είναι αυτό με τον Πλατανιά, από τη στιγμή που οι κόκκινοι έχουν επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον-πέρα από τις… καταγγελίες.

Από τη… δουλειά, κατευθείαν στο Καραϊσκάκη έχει το πρόγραμμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού κι ενώ στη συνέχεια υπάρχουν άλλα δύο εντός έδρας ματς με τη Λαμία (την προσεχή Δευτέρα) και την Ξάνθη. Θα βρει λοιπόν την ευκαιρία για να αποκτήσει άποψη ο Γκαρθία παρά το γεγονός ότι θα έχει μάθει αρκετά πράγματα για τη νέα του ομάδα, καθώς όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας είχε και αρκετούς δικούς του ανθρώπους για να τα μάθει.

Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός έχει αφήσει μία (σοβαρή) εκκρεμότητα στις μεταγραφές, την κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, σε θέση όπου ο Όσκαρ Γκαρθία είπε μεταξύ σοβαροί κι αστείου στην επίσημη παρουσίασή του ότι κανείς προπονητής δεν λέει όχι σε δώρα τύπου Μιραλάς- προσδιορίζοντας με αυτόν τον τρόπο και τη θέση όσο και την αξία της επόμενης επιλογής.

Μπορεί να μας προκύψει όμως και κάποια «έκπληξη» καθώς στο μπλοκάκι του ο Καταλανός έχει κάποιες σημειώσεις με… κόκκινα όμως πρώτα θα θελήσει να τσεκάρει κάποια πράγματα. Κι αυτό γιατί άλλο να στο λένε και άλλο να το διαπιστώνεις με τα ίδια σου τα μάτια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ