ΑΕΚ : Ο Μασούντ το «αντικλείδι»

ΑΕΚ : Ο Μασούντ το «αντικλείδι»

Η παρουσία του Ιρανού άσου στην ΑΕΚ και η συνεργασία του με τους Λιβάγια, Αραούχο που… εξάπτει τη φαντασία.

Μπορεί στο ματς της Τρίτης με τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ να μην χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές για να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση, όμως το παιχνίδι είχε στοιχεία που αξίζει να σταθεί κανείς. Με βασικότερο, την εξαιρετική παρουσία των Έρικ Μοράν και Σοτζέι Μασούντ, που έδειξαν ικανοί να προσδώσουν πράγματα στο παιχνίδι της Ένωσης. Έχοντας καλή συνεργασία μεταξύ τους και δείχνοντας πως ταιριάζουν στο σύνολο της ΑΕΚ, τη δεδομένη στιγμή. Με τον καθένα ξεχωριστά, να καλύπτει ανάγκες της Ένωσης που υπήρχαν και είχαν εντοπιστεί.

Φαίνεται λοιπόν πως και οι δύο παίκτες θα δώσουν ποιότητα και δημιουργία στην ΑΕΚ, με τον Μοράν να αναλαμβάνει παράλληλα και τον ρόλο της… ξεκούρασης του Αντρέ Σιμόες, σε περιπτώσεις όπως η χθεσινή. Θέση που φάνηκε να γνωρίζει καλά ο Ισπανός χαφ, που αρέσκεται να κάνει παιχνίδι από πίσω, χωρίς να αφήνει σε δεύτερο πλάνο την ανασταλτική δουλειά.

Η πρόκριση λοιπόν στα προημιτελικά του κυπέλλου τελείωσε και τυπικά χθες και πλέον υπάρχει το πρωτάθλημα. Με την ΑΕΚ να συνεχίζει την φετινή κούρσα κόντρα σε έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια της δημιουργεί προβλήματα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ δεν είναι εύκολο, όμως ούτε και εκείνο του Αγρινίου ήταν μέχρι να το κάνει η ΑΕΚ.

Στο εν λόγω ματς είναι πιθανό να δούμε μαζί για πρώτη φορά από την αρχή και τον Λιβάγια και τον Αραούχο και τον Μασούντ. Τρεις παίκτες που μπορούν ο καθένας ξεχωριστά να κάνει τη διαφορά, όμως μαζί, είναι σε θέση να χαρίσουν πολύ όμορφες στιγμές. Και οι τρεις παίζουν με τη μία, χωρίς κοντρόλ, κάνουν κίνηση στο χώρο και μπορούν να υποδεχθούν την μπάλα όπως θέλουν. Με την ταυτόχρονη παρουσία τους στο γήπεδο να… εξάπτει τη φαντασία.

Απέναντι στα Γιάννενα και γενικώς σε τέτοιου τύπου ματς στο ΟΑΚΑ, η παρουσία του Μασούντ μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για την ΑΕΚ. Αφού όπως έχει φανεί φέτος κόντρα στις πολύ κλειστές άμυνες, η Ένωση έχει αντιμετωπίσει προβλήματα. Βρίσκοντας λύσεις κυρίως μέσω κάποιων ατομικών εμπνεύσεων. Που πλέον θα τις έχει και από τον Ιρανό άσο, που προστέθηκε δυναμικά κιόλας στην εξίσωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ