Και ο Φερέιρα συνεχίζει το ξεχαρβάλωμα!

Και ο Φερέιρα συνεχίζει το ξεχαρβάλωμα!

Το χειρότερο είναι ότι πήγε τον Λημνιό στα αριστερά και έτσι κατάφερε να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Από την ώρα που το έκανε αυτό ο κόουτς, ο ΠΑΟΚ έβγαλε το ματς χωρίς φάση.

Ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά με γυμνό μάτι. Τουλάχιστον όχι από εκείνους που ξέρουν τα στοιχειώδη από το ποδόσφαιρο και μένουν ενεοί βλέποντας επιλογές που δεν εξηγούνται με την κοινή λογική. Πριν φτάσουμε αναλυτικά εκεί αξίζει να επισημανθεί ο τι ο ΠΑΟΚ μένει για δεύτερη φορά χωρίς γκολ. Αυτή τη φορά δημιούργησε τις ευκαιρίες αλλά λίγο η ανικανότητα των παικτών του και πολύ περισσότερο η εξαιρετική απόδοση του Διούφη δεν του επέτρεψαν να σκοράρει.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι την πρώτη ώρα του παιχνιδιού. Διότι από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο κόουτς Φερέιρα και ακρωτηρίασε την ομάδα του. Πήρε τον Λάμπρου από αριστερά και τον έβαλε δεξιά. Το χειρότερο όμως είναι ότι πήγε τον Λημνιό στα αριστερά και έτσι κατάφερε να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Από την ώρα που το έκανε αυτό ο Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ έβγαλε το ματς χωρίς φάση. Μα χωρίς φάση.

Μάλιστα για να σιγουρευτεί ο κόουτς του ΠΑΟΚ ότι η ομάδα του θα μείνει χωρίς φάση έβαλε τον κλασσικό δεξιό μπακ Ροντρίγκο σε θέση δεξιού εξτρέμ. Ο Ροντρίγκο έκανε τα αναμενόμενα στη θέση αυτή δηλαδή μια τρύπα στο νερό και έτσι ο ΠΑΟΚ έσβησε από το ματς ενώ για μια ώρα έδειχνε ορεξάτος και κυρίαρχος. Οι επιλογές του Φερέιρα είναι κατά τη γνώμη μου ακατανόητες. Όπως ακατανόητες ήταν και οι επιλογές (αλλαγές) που έκανε στο ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.

Εννοείται πως και ο Δώνης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρι. Μπόρεσε να διορθώσει τα αδιόρθωτα του πρώτου εικοσάλεπτου και να σουλουπώσει κάπως την ομάδα του αλλά την καλή δουλειά την έκανε ο συνάδελφός του. Η είσοδος του κεφάτου Αγιούμπ στη θέση του περιπατητή Ζαχίντ έδωσε τη δυνατότητα στο τριφύλλι να κρατήσει κάπως την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός σε ολόκληρο το παιχνίδι έκανε μόνο μια φάση στο τέλος με την ενέργεια του Κολοβού και το άστοχο πλασάρισμα του Καμπετζή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μια κακή ομάδα χωρίς εμπνεύσεις και επιθετική ουσία. Ο Φερέιρα έσπευσε να εγκωμιάσει τη αμυντική λειτουργία της ομάδας του αλλά δεν είπε παρά την μισή αλήθεια. Ηταν η επιθετική αναιμία των πράσινων που συνέτεινε στο να μείνει απαραβίαστη η εστία του θεατή Πασχαλάκη.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αν και για μια ώρα ο ΠΑΟΚ του έδινε ένταση και ρυθμό. Στη συνέχεια ήρθαν οι… εφευρέσεις του Φερέιρα που κατέστρεψαν την ομάδα του. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν οι απουσίες που στοίχησαν στον ΠΑΟΚ. Ούτε η έλλειψη δυνάμεων δικαιολογεί την εξαφάνιση από τον αγωνιστικό χώρο την τελευταία μισή ώρα. Οι επιλογές του Φερέιρα ήταν που καταδίκαζαν την ομάδα του και έκαναν ακόμα πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ