Καταρρέει το σύστημα Βασιλακόπουλου. Χαμός στην ΕΟΚ!

Καταρρέει το σύστημα Βασιλακόπουλου. Χαμός στην ΕΟΚ!

Ο Κώστας Νικάκης παραιτήθηκε, επειδή δεν άντεξε τις παρεμβάσεις Βασιλακόπουλου. Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ είπε απίστευτη ατάκα.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον χώρο του μπάσκετ, ξέρουν ποιος είναι ο Κώστας Νικάκης και δεν τους προκάλεσε έκπληξη η παραίτησή του. Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας, που μόλις… προχθές σάρωσε στις εκλογές της Ένωσης, συγκεντρώνοντας το 100% των ψηφισάντων, το επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και έφορος της Εθνικής Ανδρών, ένας παράγοντας που ξεχώριζε (για παραπάνω από έναν λόγους) δεν δέχθηκε τις παρεμβάσεις Βασιλακόπουλου και τα βρόντηξε.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε έντονη τηλεφωνική λογομαχία με τον κ. Νικάκη, επειδή ο τελευταίος συναντήθηκε κι έφαγε με τον Παναγιώτη Φασούλα. Ο κ. Βασιλακόπουλος θέλησε να καθορίζει εκείνος με ποιον θα συνδιαλέγεται ο Κώστας Νικάκης. Στην επίμονη ερώτηση γιατί έφαγε με τον Φασούλα και στη σαφή εντολή να συναναστρέφεται με ανθρώπους που… εγκρίνει ο πρόεδρος, έδωσε «πληρωμένη» απάντηση. «Να σε πληροφορήσω Γιώργο μου ότι πριν είχα συναντηθεί και με τον Λιόλιο» είπε στον Βασιλακόπουλο, πριν του ανακοινώσει την παραίτησή του.

Το πουλόβερ ξηλώνεται, το σύστημα Βασιλακόπουλου καταρρέει, ο εκνευρισμός του απερχόμενου προέδρου είναι έκδηλος, καθώς βλέπει ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Πλέον, δεν μπορεί να ελέγξει τις εξελίξεις και προχωρά σε απαγορεύσεις στρατιωτικού τύπου, με αποτέλεσμα να χάνει τους αξιόλογους συνεργάτες και να μένει με μια κάστα πιστών, πλην όμως ανίκανων να τον βοηθήσουν, πόσο μάλλον να διαδραματίσουν θετικό ρόλο για το άθλημα.

Ο Κώστας Νικάκης δεν ήταν ποτέ «yes man» και προδήλως δεν θα ανέχονταν να του πει ο κ. Βασιλακόπουλος (κι οποιοσδήποτε άλλος) με ποιον θα φάει, με ποιον θα μιλήσει. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αντιλαμβάνεται ότι έχει απωλέσει τη δεδηλωμένη και το ερώτημα είναι αν θα φύγει με αξιοπρέπεια. Να είσαστε σίγουροι, πάντως, ότι σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις, καθώς από τη μια οι εσωτερικές διαφωνίες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, από την άλλη το παιχνίδι έχει χαθεί, για την αυλή του πάλαι ποτέ μεγάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ