O Άρης που φοβάστε

O Άρης που φοβάστε

Μια ομάδα που με μια αστεία απόφαση δεν κατάφερε να ενισχυθεί τον Ιανουάριο και παίζει με κουτσουρεμένο ρόστερ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, προκαλεί και έτσι πανικό.

Να συμφωνήσουμε σε κάτι. Αρμόδιοι για να πάρουν τις αποφάσεις είναι οι επιστήμονες. Οι γιατροί που απαρτίζουν τις αρμόδιες επιτροπές και έφαγαν τα καλύτερα τους χρόνια και έβγαλαν τα μάτια τους στα βιβλία.

Βρείτε μου, λοιπόν, εσείς έναν επιστήμονα από αυτούς τους πολύ αξιόλογους που συγκροτούν τις αρμόδιες επιτροπές της πολιτείας, που θα βγει και θα πει ότι τη Τετάρτη είναι επικίνδυνο και κολλάς κορωνοϊό και τη Κυριακή, μετά από λίγες μέρες, δηλαδή, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος

Για να μην κάνετε άδικα τον κόπο να ψάχνετε, κανείς δεν πρόκειται να βγει και να ξεφτιλιστεί. Γιατί, όπως προείπα, οι άνθρωποι και αξιόλογοι είναι και επιστήμονες. Και δεν πρόκειται να παίξει κάνεις κορόνα γράμμα το κύρος του, για να κάνει χατίρια.

Ποιος, λοιπόν, έχει αρμοδιότητα για να πάρει μια τέτοια απόφαση; Πώς μπορείς να πείσεις τον οπαδό του Άρη, που έχει δει στο παρελθόν να αλλάζουν νόμους κατά το δοκούν για να καταστρέψουν την ομάδα του, ότι στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς δεν επιτρέπεται να πάει στο γήπεδο, αλλά είναι ακίνδυνο να πάει 3-4 μέρες μετά.

Αυτό που φαίνεται είναι οτι ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Άρης προκαλεί τρόμο και τον φοβούνται. Με μια αστεία, με μια ακατανόητη απόφαση κόντρα στους νόμους, δεν τον αφήσαν να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο.

Τον ανάγκασαν με το ίδιο ρόστερ, με απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών, να παίζει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακόμα και έτσι, όμως, δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν.

Ακόμα και αν τη Τετάρτη είχε κόσμο ίσο με 20% της χωρητικότητας του Κλεάνθης Βικελίδης και πάλι δεν θα ήταν δίκαιο.

Με ποια λογική, όμως, το παιχνίδι αυτό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και λίγες μέρες αργότερα θα έχουν -αυτό τουλάχιστον ζήτησαν οι ομάδες- κόσμο τα γήπεδα; Μήπως διαλέγει διοργανώσεις ο κορωνοϊός;

Στο σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Ένινγκ πιθανότατα θα κάνει αρκετές αλλαγές, ενόψει και της αναμέτρησης της Τετάρτης. Με τον Άρη να έχει το μυαλό του στον ημιτελικό του κυπέλλου και να θέλει τη πρόκριση. Και θα δώσει τα πάντα για να την κερδίσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ