Ο Δώνης έχει το μεγαλύτερο κίνητρο στο ντέρμπι

Ο Δώνης έχει το μεγαλύτερο κίνητρο στο ντέρμπι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ήθελε να προσφέρει μία μεγάλη χαρά στον κόσμο του Τριφυλλιού λίγο καιρό πριν πει το «αντίο».

Όσες θετικές σκέψεις δημιουργεί η προοπτική του ρόστερ της νέας σεζόν με Καρλίτος, Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, τον Αγιούμπ, τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κολοβό, Μακέντα και την επικείμενη ενίσχυση, άλλο τόσο αντίξοες συνθήκες έχουν διαμορφωθεί για το αποψινό ντέρμπι στο Φάληρο. Ο Γιώργος Δώνης πρέπει να… μεταμορφωθεί σε ταχυδακτυλουργό, για να καλύψει τις απουσίες. Διότι ειδικά συγκεκριμένες θέσεις είναι «γυμνές».

Κατά κύριο λόγο, ο Δώνης σκέφτεται ένα… πείραμα για να θωρακίσει τη δεξιά του πτέρυγα, ελέω της έλλειψης δεξιού μπακ. Η σκέψη του περιλαμβάνει έναν εκ των Κουρμπέλη – Κολοβέτσιου, ο οποίος θα αναλάβει τα ανασταλτικά καθήκοντα και τον Χατζηγιοβάνη μπροστά του, ώστε να έχει επιθετική υπόσταση. Φυσικά, ο δεύτερος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αφού ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας από ενοχλήσεις.

Είναι προφανές ότι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Δώνης θα… περιέχει αλχημείες. Δεν μπορεί να συμβεί διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός υστερεί ποιοτικά του Ολυμπιακού, δεν έχει στόχους, το ρόστερ παρουσιάζει διαλυτικά φαινόμενα αφού όσοι φεύγουν, έχουν… ήδη φύγει και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πλεονέκτημα για να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως, όπως είπε και ο Δώνης στο συνδρομητικό, ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός στα δύο φετινά ντέρμπι και μπορούσε να τα νικήσει. Έχει βρει τον τρόπο και παρότι δεν έχει την δυναμική του παρελθόντος, στα μεγάλα παιχνίδια δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο επιβάλλεται να το εμφανίσει και απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να σεβαστεί την ιστορία και το πρεστίζ του.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Γιώργος Δώνης αντιλαμβάνεται απόλυτα τι διακυβεύεται. Το έχει αποδείξει στα προηγούμενα ντέρμπι και θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να το πετύχει το βράδυ. Επιπλέον, επειδή ο Δώνης θα αποχαιρετήσει σε λίγο καιρό τον Παναθηναϊκό, έχει και το μεγαλύτερο κίνητρο για να σημαδέψει το «αντίο» του ιδανικά: με ένα διπλό στον Πειραιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ