Ολυμπιακός: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Ολυμπιακός: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Άλλο επίπεδο η ομαδάρα του Μαρτίνς, έδωσε ένα ακόμη μάθημα στον καλό πελάτη, ΠΑΟΚ, και συνεχίζει ακάθεκτος για το νταμπλ. Ακόμη και ένα καλό ημίχρονο αρκεί για την Ελλάδα. Η διαφορά είναι τεράστια.

Δεν περιμέναμε τον αποψινό ημιτελικό για να μάθουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Το ξέρουμε εδώ και μήνες, η διαφορά άλλωστε έχει φανεί σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και σε όποια άλλη ελληνική ομάδα θέλετε. Εν προκειμένω τον ΠΑΟΚ που πήρε ένα ακόμη μάθημα από τον Ολυμπιακό.

Έχασε «σβηστά» ξανά, όπως έχει συνηθίσει άλλωστε από έναν Ολυμπιακό που «πέταξε στα σκουπίδια» το πρώτο ημίχρονο. Δεν μπήκε καλά ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ μπήκε να παίξει τη… ζωή του και όντως αιφνιδίασε τους «ερυθρόλευκους».

Με μια τζούφια ευκαιρία όμως δεν μπορείς να κάνεις δουλειά, ο ΠΑΟΚ το διάστημα που κατάφερε να αποδιοργανώσει τον Ολυμπιακό δεν το εκμεταλλεύτηκε, ο Μαρτίνς διόρθωσε τακτικά την κατάσταση αλλάζοντας την τριάδα στον άξονα (από την στιγμή που ο Εσιτί ήταν ακούνητο 6αρι) δεν είχε λόγο να μην αλλάξει το 4-3-3 σε 4-2-3-1 επιδιώκοντας να αλλάξει γρήγορα τα δεδομένα.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός πήρε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα ξεκάθαρα. Το 2-0 ήρθε απλά για τον Ολυμπιακό που απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο μια φορά, με τον Σα να κάνει την δουλειά του και να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Ο Ολυμπιακός χάλασε την… δουλειά του Βαγγέλη Γραμμένου και έτσι θα είναι αυτός στον τελικό μετά από τρεις σερί (!!!) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Και εκεί θα πάει ως το μεγάλο φαβορί γιατί απλά είναι πολύ καλύτερος και από την ΑΕΚ.

Το νταμπλ είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, ο ίδιος θα κρίνει αν μετά το πρωτάθλημα που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την ερχόμενη Κυριακή αν νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα φέρει στο μεγάλο λιμάνι και το Κύπελλο κλείνοντας μια εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα και ανοίγοντας την όρεξη για το καλό και το όνειρο, το Γιουρόπα Λιγκ και την πορεία όσο πιο ψηλά γίνεται!

Υ.Γ. 4Χ4 για τον Ολυμπιακό με την επιστροφή στη δράση μετά τον κορωνοϊό. Τέσσερις εύκολες νίκες για την ομάδα του Μαρτίνς με πρωταγωνιστές ξεχωριστούς σε κάθε παιχνίδι. Με άμυνα-μπετόν, με σοβαρότητα, με ψυχραιμία και με έναν προπονητή που έχει πάντα το καθαρό μυαλό να αντιδράσει όταν μια στο τόσο δεν του πηγαίνει καλά το πλάνο στην αρχή. Και άσε τους άλλους να γελοιοποιούνται με τις δικαιολογίες που ψάχνουν, τόσο αστείες όσο η εποχή που έφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ισοπεδώνοντας το για να μπορέσουν να πάρουν ένα πρωτάθλημα. Αλλά αυτά τελείωσαν. Ας ασχοληθούν με το δικό τους… ποδόσφαιρο αυτό των βλαχοδήμαρχων της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός καλώς ασχολείται με το κανονικό ποδόσφαιρο διασύροντας τους παντού και όλους μαζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ