Τελευταία ευκαιρία για όλους

Τελευταία ευκαιρία για όλους

Ο Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στους ανθρώπους που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα (τεχνικό τιμ-ποδοσφαιριστές), για την έξοδο στο CL, αλλιώς θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον τελικό του κυπέλλου έφερε την έντονη δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν μπορεί να δεχθεί πως η ομάδα του έχασε με κατεβασμένα τα χέρια τους υψηλούς της στόχους (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Το πιο σημαντικό όμως για τον ίδιο είναι πως χάθηκε μέσα σε ένα χρόνο το μέταλλο του νικητή αυτό που διέκρινε τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης, παρότι λαμβάνει εκατοντάδες μηνύματα από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και εισηγήσεις από ανθρώπους που ανήκουν στον ευρύτερο κύκλο της οικογένειας του Δικεφάλου να ξεκινήσει άμεσα το ξήλωμα δεν θα το κάνει τώρα. Θέλει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει, είναι η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Διότι μέσα από αυτή την επιλογή, θα σωθεί το πρεστίζ της ομάδας που έχει φέτος πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Ταυτόχρονα αυτή η δεύτερη θέση δεν θα δώσει σε κανέναν συγχωροχάρτι. Οι πάντες και τα πάντα αξιολογούνται και όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, αυτό θα είναι σύντομα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις στους ενδιαφερόμενους.

Το να πάρεις σκούπες και φαράσια είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι πότε θα το κάνεις και σε πιο τάιμινγκ. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα και με τους αγώνες που απομένουν μέχρι να πέσει η αυλαία δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να διώξεις προπονητή και να κάνει εκκαθαρίσεις μέσα στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηρεμία και στήριξη.

Ο ΠΑΟΚ από την απώλεια των τίτλων, αλλά και από το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους κάποιου ευρωπαϊκού θεσμού (Champions & Europa League) έχασε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Τα έσοδα είναι πολύ σημαντικά, όσα χρήματα κι αν βάζει σε κάθε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ιβάν Σαββίδης, δεν φτάνουν για να ξεφύγει η ομάδα από τις δαγκάνες του Financial Fair Play. Ο Δικέφαλος έχασε τις ευκαιρίες να διαπραγματευτεί με χορηγούς μεγαλύτερα συμβόλαια. Γιατί οι εταιρίες κοιτάζουν και το δικό τους συμφέρουν το οποίο θέλει να επενδύουν τα χρήματα τους στους πρώτους.

Για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ με υψηλές προσδοκίες ενόψει της νέα σεζόν, πρέπει αρχικά η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που απομένουν, να κερδίσει την δεύτερη θέση και ύστερα να γίνει η μεγάλη προσπάθεια για την συμμετοχή σε ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που θα σημαίνει και έσοδα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ