Άρης: Ο Φέτφα κράτησε τον λόγο του

Άρης: Ο Φέτφα κράτησε τον λόγο του

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έγινε ο ηγέτης του Άρη , χάρισε στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας στο Κλεάνθης Βικελίδης και φεύγει με την ΠΑΕ να βάζει στα ταμεία της χρήματα που αντιστοιχούν σε ενα μεγάλο μέρος του μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη το καλοκαίρι του 2019 ήταν προσωπική απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη. Λίγες μέρες μετά, ο Γιάννης Φετφατζίδης θα δηλώσει στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης του Άρη.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί, στους οποίους ακούστηκε παράξενη η συγκεκριμένη δήλωση. Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να την χλευάσουν. Ο Γιάννης Φετφατζίδης, όμως ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.

Ήξερε ότι ο Άρης του έδωσε την ευκαιρία να αναγεννηθεί. Ένιωθε ωραία στο Κλεάνθης Βικελίδης, βρήκε χημεία με τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς του Άρη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι παίκτης ψυχολογίας και αυτό αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης κράτησε τον λόγο του. Έγινε ο ηγέτης του Άρη και μαζί με τον εξαιρετικό Γκάμα, συνέθεσαν ένα καταπληκτικό δίδυμο στις πτέρυγες του Άρη.

Ξέραμε ότι ο Φετφατζίδης στη καλή του μέρα μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Στον Άρη, όμως, το προχώρησε ακόμα περισσότερο. Δούλεψε σκληρά για να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Έγινε πιο ομαδικός, βοήθησε ακόμα και ανασταλτικά.

Σκόρπισε όχι μόνο τις αντίπαλες άμυνες αλλά και στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ανάγκασε τον κόσμο στις εξέδρες να πεταχτεί ορθιος και να χειροκροτήσει. Μα πάνω απ’ όλα ανάγκασε αυτούς που τον ειρωνεύονταν -και φυσικά δεν αναφέρομαι στους οπαδούς- να κάνουν κωλοτούμπα και να κράζουν τώρα επειδή θα πάρει μεταγραφή. Οχι βέβαια γιατί τους ενδιαφέρει το καλό του Άρη αλλά για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα…

Φυσικά και όλοι θα ήθελαν ο Φετφατζίδης να μείνει στον Άρη για περισσότερα χρόνια. Ο Άρης, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη πρόταση μαμούθ που έκανε στον ποδοσφαιριστή η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Φετφατζίδης φεύγει από τον Άρη έχοντας τηρήσει την υπόσχεση του, έχοντας βοηθήσει αγωνιστικά και αφήνοντας στα ταμεία της ΠΑΕ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που αντιστοιχεί σε μεγάλο μέρος του μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Υ. Γ Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για μια ομάδα του μεγέθους του Άρη. Αυτό φυσικά, ισχύει και για το αυριανό με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ