Απαγορευμένη λέξη…

Απαγορευμένη λέξη…

Χαλάρωση στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει, ούτε την βραδιά των πανηγυρισμών!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά αγώνα μπάσκετ, έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και ζει το όνειρο, στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν νομίζει κανείς, ότι όλα αυτά έχουν γίνει από τύχη και συγκυρίες, καλό θα είναι να δει ξανά το τί συνέβη μετά τη λήξη του ματς με τον ΟΦΗ.

Πολλές φορές στη ζωή, μικρά πράγματα που μπορεί να περνούν και απαρατήρητα κάνουν ουσιαστικά τη διαφορά. Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Οι παίκτες ξεσπούν σε πανηγύρια, τραγουδούν «Campeones» και ο Πέδρο Μαρτίνς, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και αγκαλιάζει ένα ένα τα παιδιά του. Τους λέει με τον πιο ζεστό τρόπο «μπράβο» για την κατάκτηση του πρώτου στόχου.

Το κλίμα στην ομάδα εξαιρετικό. Αγκαλιές, μπουγέλα, τραγούδια, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ματιέ Βαλμπουένα, που όταν αποκτήθηκε κάποιοι υποστήριζαν ότι ήρθε για ένσημα, πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί και αποφασίζει να κάνει μαζί με τους συμπαίκτες του, να… δροσίσουν τη στιγμή των δηλώσεων τον Πορτογάλο τεχνικό και τη Μαρίνα.

Τα… θύματα το διασκέδασαν, τον αγκάλιασαν και ακολούθως, είδαμε όλοι την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά και οδηγεί φέτος τους Πειραιώτες στην επιτυχία. Ο Μαρτίνς ξεκίνησε τις δηλώσεις, η Μαρίνα την μετάφραση και στο βάθος του πλάνου η σκληρή δουλειά συνεχιζόταν!

Ούτε τη στιγμή των πανηγυρισμών, η δουλειά δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και οι αυτοί που δεν αγωνίστηκαν προπόνηση! Χαρακτηριστικό το πλάνο της συνδρομητικής τηλεόρασης, με τον Σεμέδο να κάνει άλματα. Μπορεί να πει κάποιος, ότι αυτό συμβαίνει μετά από όλα τα παιχνίδια. Φυσικά, αλλά αυτό με τον ΟΦΗ ήταν διαφορετικό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, άπαντες στην ομάδα ξεκίνησαν το πάρτι και θα μπορούσαν οι γυμναστές να κάνουν τα στραβά μάτια και να αφήσουν χαλαρούς τους ποδοσφαιριστές, την βραδιά των πανηγυρισμών. Στον φετινό Θρύλο, η χαλάρωση είναι απαγορευμένη λέξη και τίποτα δεν γίνεται στη τύχη.

Ο Μαρτίνς δίνει συνέχεια κίνητρα στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει τον τίτλο, πριν φυσικά το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τους ξεκαθάρισε ότι το πανηγύρι θα στηθεί, όταν η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα είναι μη αναστρέψιμη, ακόμα και αν του επιστραφούν οι βαθμοί.

Τώρα, ο επόμενος στόχος, είναι το αήττητο πρωτάθλημα. Μετά η κατάκτηση του Κυπέλλου και φυσικά η τεράστια αναμέτρηση με τη Γουλβς.. Ο τεράστιος αυτός προπονητής, έχει τον τρόπο να κρατά συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του και όπως όλοι οι Ολυμπιακοί, έτσι και αυτός δεν σταματά να κάνει όνειρα: «Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους γιατί έχουμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα στην Ευρώπη. Δεν το κρύβουμε ότι όνειρο μας είναι να βρεθούμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό».

Και όλων των φίλων του Ολυμπιακού Πέδρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ