Το θέμα είναι τι γίνεται με το απόθεμα καυσίμων…

Το θέμα είναι τι γίνεται με το απόθεμα καυσίμων…

Το αποτέλεσμα μπορεί και να το περίμεναν κάποιοι, την τόσο αναιμική εμφάνιση δεν νομίζω να την περίμενε κανείς. Και κανένας δεν θα στεκόταν σε αυτή αν δεν ακολουθούσαν ο τελικός του κυπέλου και η ρεβάνς με την Γουλβς.

Ναι ήταν ντέρμπι και στα ντέρμπι υπάρχει πάντα θέμα γοήτρου. Κατά συνέπεια η ισοπαλία του πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό, ήταν κάτι που δεν το ήθελαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Κι αν έχουν πια αποκτήσει τη συνήθεια να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει καλά και να κερδίζει, αυτό συνέβη επειδή οι παίκτες τους συνήθισαν έτσι.

Κι όταν σε βγάζουν από τις συνήθειές σου, σου κακοφαίνεται. Μια κακή εμφάνιση δεν μπορείς να την αποκλείσεις ποτέ. Την δικαιούνται όλοι και κυρίως εκείνοι που ολόκληρη τη χρονιά έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσει η ομάδα τους εδώ που έφτασε.

Το παραδέχτηκε ο Μαρτίνς πως δεν είχε γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για το ντέρμπι. Δεν είχε γίνει κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο και θα μπορούσε να πληρωθεί ακόμα και με ήττα. Εχασε κι η Λίβερπουλ, τι έχασε συνετρίβη από την Σίτι αλλά δεν τρέχει κάστανο. Η Λίβερπουλ εξασφάλισε το πρωτάθλημα και δεν έχει τίποτα άλλο από εδώ και πέρα για εκείνη. Ο Ολυμπιακός έχει και παραέχει.

Είναι λοιπόν δικαιολογημένη η ανησυχία των φίλων της ομάδας μήπως δεν υπάρχει άλλο καύσιμο στο ρεζερβουάρ. Λογικές ανησυχίες για μια ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και το βράδυ της Κυριακής είχε παίκτες που δεν μπορούσαν να σπριντάρουν κι ορισμένοι (ειδικά οι σέντερ μπακ) δεν μπορούσαν να πετύχουν συμπαίκτη.

Μια ομάδα σε σύγχυση ήταν ο Ολυμπιακός. Με δυο οργανωτές και χωρίς εξτρέμ για μια ώρα, έβγαλε με το ζόρι δυο τρεις φάσεις για γκολ και έτερον ουδέν. Μετά, για μισή ώρα έπαιζε χωρίς κανέναν οργανωτή και με δυο εξτρέμ. Φάση καμία συνδυασμός κανείς. Ο Μαρτίνς σε αυτό το παιχνίδι δεν κατάφερε να βάλει τους παίκτες του σε μια σειρά, να κάνει ορθολογικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, ήταν ο Δώνης που απορύθμισε τελείως τους αντιπάλους του με τους τρεις στόπερ στην ευθεία και την ασταμάτητη πίεση πάνω στους στόπερ του Ολυμπιακού που όταν πιέζονται και λάθη κάνουν και σημαδεύουν στου Κουτρούλη τον γάμο.

Θα ήταν άδικο με άλλα λόγια να μιλήσει κανείς μόνο για την ανορεξία των παικτών του Μαρτίνς χωρίς να επαινέσει την φοβερή δουλειά που έκαναν στο γήπεδο ο Δώνης και οι παίκτες του Το θέμα είναι αν οι ερυθρόλευκοι είχαν απλά ένα κακό βράδυ στη δουλειά ή αν συμβαίνει κάτι με το απόθεμα δυνάμεων. Μεσολαβούν ακόμα ορισμένοι αγώνες πρωταθλήματος. Θα μάθουμε….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ