Ολυμπιακός : Το… κουβεντολόι για τα μεταγραφικά μπορεί να περιμένει

Ολυμπιακός : Το… κουβεντολόι για τα μεταγραφικά μπορεί να περιμένει

Τι θα ωφελήσει μια συζήτηση που ανακατεύει ρόστερ και φαντασιώνεται τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς όταν ο φετινός μπορεί να πετύχει ανεπανάληπτα πράγματα και να περάσει στην ιστορία σαν ο καλύτερος από όλους.

Η συζήτηση που έχει αρχίσει να γίνεται για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς είναι προβληματική. Μπορεί να είναι μέσα καλοκαιριού αλλά αυτό το καλοκαίρι δεν είναι όπως τα προηγούμενα. Η αγωνιστική χρονιά δεν έχει κλείσει και για τον Ολυμπιακό υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα ανοικτά. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος. Θέλει να πάρει το κύπελλο νικώντας στον τελικό την ΑΕΚ. Θέλει να δώσει τη μάχη του για να περάσει τη Γουλβς και να πάει όσο ψηλότερα γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η σεζόν για τους ερυθρόλευκους θα κλείσει τόν Αύγουστο και μακάρι να κλείσει μετά τον Δεκαπεντάγουστο. Κατά συνέπεια δεν βλέπω τι θα ωφελήσει μια συζήτηση που ανακατεύει ρόστερ και φαντασιώνεται τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς όταν ο φετινός μπορεί να πετύχει ανεπανάληπτα πράγματα και να περάσει στην ιστορία σαν ο καλύτερος από όλους. Είναι άλλο πράγμα τι κάνει, τι επιβάλλεται να κάνει η διοίκηση και ο μεταγραφικός μηχανισμός της ομάδας κι άλλο να απλώνεται ο τραχανάς τόσο που να φτάνει μέχρι τα αποδυτήρια. Αλλο πράγμα ο σχεδιασμός , οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην ώρα τους κι άλλο να δημιουργείται η εντύπωση πως η ομάδα πάει σε αλλαγές περίπου σαρωτικές.

Τέτοια συζήτηση δεν έγινε πέρσι που ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε κανέναν στόχο θα γίνει φόρτος που είναι μέσα σε όλα; Μια συζήτηση χρειάζεται, είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται συνεχώς. Πως η ομάδα θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να επιτύχει τους στόχους της. Η ώρα πλησιάζει και η όποια χαλάρωση φάνηκε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ή θα μείνει πίσω ή θα αφεθεί να υπονομεύσει την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα. Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται.

Ενεργώντας με την περσινή μεθοδικότητα, οι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό της ομάδας θα βρουν τις λύσεις για να εμφανιστούν οι ερυθρόλευκοι καλύτεροι τη νέα χρονιά. Ασφαλώς και θα γίνει αξιολόγηση ενός εκάστου των παικτών που βρίσκονται στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Υποθέτω πως αυτή η δουλειά γίνεται ήδη. Δεν χρειάζεται να πάρει χαρακτηριστικά… γενικής συνέλευσης για να λέει ο καθένας την άποψή του και να δημιουργείται έτσι ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα στους παίκτες που τώρα δίνουν την μάχη για να εκπληρωθούν οι στόχοι . Κι ούτε είναι δυνατό μια αναπάντεχα άσχημη ως αποκαρδιωτική εμφάνιση να αποδιοργανώσει ένα συμπαγές σύνολο και να χαλάσει το κλίμα. Ζητούμενο είναι να επανέλθει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και των καλών εμφανίσεων. Όλα τα άλλα στην ώρα τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ