Ο Αλεξανδρόπουλος πρέπει να είναι… δευτερότριτος χαφ

Ο Αλεξανδρόπουλος πρέπει να είναι… δευτερότριτος χαφ

Ο Αλεξανδρόπουλος αγωνίστηκε σαν φτασμένος ποδοσφαιριστής. Και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση του Ανουάρ και θα επιχειρήσει να τον διατηρήσει ως δανεικό για ένα χρόνο ακόμα από τη Βαγιαδολίδ. Δεν είναι εύκολο, αλλά ο Τσάβι Ρόκα μαζί με τον Ντάνι Πογιάτος έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για να… ψήσουν τους Ισπανούς, με τον παίκτη να είναι θετικός.

Θα είναι ευχής έργον να τα καταφέρει, μιας και ο Ανουάρ είναι ένας παίκτης που έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει. Με ποιότητα, με τρεξίματα, με εύκολη προσαρμογή στην ομάδα και με καλό «ταίριασμα» στον Κουρμπέλη.

Αν δεν καταφέρει να τον κρατήσει; Θα αναζητήσει στην αγορά ποδοσφαιριστή με παρόμοια χαρακτηριστικά. Με εμπειρία. Με παραστάσεις. Με ποιότητα. Που να μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά και δημιουργικά. Έτσι κι αλλιώς του έχει φύγει και ο Δώνης, παίκτης του άξονα κι αυτός, άρα πιθανότατα ο Παναθηναϊκός να αναζητήσει δύο ποδοσφαιριστές στην αγορά.

Εδώ και λίγες μέρες, πάντως, ο Ντάνι Πογιάτος έχει λόγους να βλέπει πως θα έχει στα χέρια του μια επιπλέον επιλογή. Έτοιμου ποδοσφαιριστή. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως σε αυτό της Τούμπας, επιβεβαίωσε τα άκρως κολακευτικά σχόλια που τον συνοδεύουν.

Ένα παιδί που ξέρει μπάλα, που δεν «μάσησε» από σπουδαίους αντιπάλους τους οποίους αντιμετώπισε, έπαιξε σαν φτασμένος ποδοσφαιριστής και απέδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Και πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ακόμα και άμεσα.

Ο Αλεξανδρόπουλος πήρε την ευκαιρία από τον Δώνη, όπως την είχε πάρει και μέσα στη χρονιά και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να του δώσει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου ο μικρός να αποκτά παιχνίδι με το παιχνίδι όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, όλο και περισσότερη σιγουριά.

Μπορεί να τον μετατρέψει σε… δευτερότριτο χαφ. Να του δώσει τη δυνατότητα να νιώσει αληθινό και ισάξιο μέλος των υπολοίπων του άξονα, ανεξαρτήτως των μεταγραφών που θα γίνουν.

Άλλωστε απέδειξε πως έχει όλα τα φόντα για να ανταπεξέλθει. Ακόμα – ακόμα και για να καθιερωθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ