Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίκη Τζόνι Ντεπ : Προσπάθησε να μην παρουσιαστούν στο δικαστήριο ερωτικές σκηνές της Άμπερ Χερντ

Ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι ήταν αυταρχικός και προσπαθούσε να ελέγξει κάθε κίνηση της Άμπερ Χερντ

Δίκη Τζόνι Ντεπ : Προσπάθησε να μην παρουσιαστούν στο δικαστήριο ερωτικές σκηνές της Άμπερ Χερντ | to10.gr

Λεπτομερείς ερωτικές σκηνές της Άμπερ Χερντ θα παρουσιάζονταν στο δικαστήριο, στη διάρκεια της δίκης του Τζόνι Ντεπ, ωστόσο σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο ηθοποιός εμπόδισε τη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διάσημος σταρ, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι ζηλεύει την πρώην σύζυγό του, ανέφερε στον δικαστή ότι ένιωθε «άβολα με την ιδέα να παρουσιαστούν σκηνές στις οποίες θα είναι γυμνή».

Τεκμήρια που παρουσίασαν στο δικαστήριο οι δικηγόροι της Χερντ, αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων του γάμου του, η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι είχε κλονιστεί σε σημείο που ο Ντεπ απέτρεπε τη Χερντ από το να φοράει προκλητικά και αποκαλυπτικά ρούχα στο κόκκινο χαλί. Την αποθάρρυνε μέχρι και να δέχεται ρόλους σε ταινίες, στις οποίες θα εμφανιζόταν γυμνή.

Ο Ντεπ, από την πλευρά του λέει ότι εξέφραζε απλά την επαγγελματική του άποψη όταν του το ζητούσε. «Η κ. Χερντ ένιωθε άβολα όταν την κοιτούσαν ως αντικείμενο του σεξ και ήλπιζε να κάνει καλύτερες ταινίες. Δεν ήθελε να κάνει γυμνό πια» ανέφερε ο Ντεπ χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ, μήνυσε τον εκδότη και τον συντάκτη της Sun, για άρθρο της εφημερίδας που τον ήθελε να κακοποιεί τη σύζυγό του, πράγμα το οποίο ο ίδιος αρνείται, ισχυριζόμενος ότι η Χερντ ήταν χειριστική και ασκούσε βία στη σχέση τους.

Ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι η Χερντ ήταν αυτή που ζητούσε την άποψή του για το τι να φορέσει στις δημόσιες εμφανίσεις της και ποιους ρόλους να δεχτεί. Όταν οι δικηγόροι της Χερντ κατηγόρησαν τον ηθοποιό ότι προσπαθούσε να ελέγξει τη ζωή της ο ίδιος απάντησε: «Δεν θα της έλεγα ποτέ τι να φορέσει, αλλά σίγουρα θα το επεσήμανα αν πίστευα ότι το σύνολό της είναι εντελώς σε άλλο μήκος κύματος από αυτό που είχε στο μυαλό της. Της είπα ότι δεν χρειάζεται να εμφανίζεται γυμνή στις ταινίες».

Οι δικηγόροι της Χερντ ισχυρίστηκαν επίσης ότι μία επίσκεψη σε έναν 67χρονο άρρωστο φίλο της και μυθιστοριογράφο, προκάλεσε έναν σοβαρό καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Ντεπ παραδέχεται ότι ζήλευε και εξομολογήθηκε ότι ενοχλήθηκε όταν έμαθε ότι η 34χρονη σύζυγός του ενδέχεται να δούλευε ξανά με τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο, με τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έχει απατήσει τον Ντεπ.

Ερωτώμενος αν παρενέβαινε στα συμβόλαια ταινιών της συζύγου του, ο Ντεπ απάντησε: «Δεν της άρεσε που την αντιμετώπιζαν σαν αντικείμενο και ήθελε να εμβαθύνει περισσότερο, ώστε να αναδειχθούν οι ικανότητές της ως ηθοποιός».

Σχολιάζοντας το γιατί την είχε χαρακτηρίσει «άχρηστη ηθοποιό», ο Τζόνι Ντεπ ανέφερε στον δικαστή ότι «μου έλεγε ότι δεν ήθελε να την αντιμετωπίζουν ως το όμορφο κοριτσάκι και ότι δεν ήθελε να βγάζει συνέχεια το στήθος της και να εμφανίζεται γυμνή στις ταινίες. Εγώ της είπα ότι δεν χρειάζεται να το κάνει. Ήθελε τη συμβουλή μου και της την έδωσα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, εκείνη συνέχισε να κάνει το ίδιο».