10 iconic ελληνικές παραλίες για να κολυμπήσεις αυτό το καλοκαίρι

10 iconic ελληνικές παραλίες για να κολυμπήσεις αυτό το καλοκαίρι

Δεν είναι μια και δύο, είναι αμέτρητες. Εμείς διαλέξαμε τις 10 αγαπημένες μας και σου τις παρουσιάζουμε...

Τα γαλαζοπράσινα νερά της Ελλάδας δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες παραλίες της χώρας μας βρίσκονται ξανά και ξανά στην κορυφή της λίστας των ωραιότερων ακτών του κόσμου. Φέτος -που λόγω κορονοϊού- τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν συνιστούνται, είναι μια καλή ευκαιρία να τις ανακαλύψεις και να μαγευτείς τόσο από τα πεντακάθαρα νερά τους όσο και από τις μοναδικές αμμουδιές.

Ιόνιο ή Αιγαίο, οι ελληνικές παραλίες (και ακτές) έχουν -η κάθεμία ξεχωριστά- να διηγηθούν τη δική τους ιστορία, να σε ταξιδέψουν στην μοναδική τους μαγεία και να σε κάνουν να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα στον απόλυτο επίγειο παράδεισο.

Η Ελλάδα μας είναι υπέροχη…Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τις παραθαλάσσιες ομορφιές της. Από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη και από την Πύλο μέχρι τη Σαντορίνη, αν αναζητήσεις τις ωραιότερες ακτές της χώρας μας, δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Είναι τόσες οι ομορφιές και οι ιδιαιτερότητες που θαρρείς και κάποιος έχει βάλει το χεράκι του και τις έχει ζωγραφίσει από ψηλά.

Δεν είναι μια και δύο, είναι αμέτρητες. Εμείς διαλέξαμε τις 10 αγαπημένες μας και σου τις παρουσιάζουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ