Test covid για τη Μαρία Ηλιάκη αμέσως μετά την επιστροφή της από την Ελβετία

Test covid για τη Μαρία Ηλιάκη αμέσως μετά την επιστροφή της από την Ελβετία

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε από την από την Ελβετία την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη και όπως είδαμε μέσα από τα stories της η επιστροφή της δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη.

Οι διακοπές της έλαβαν τέλος, και πλέον μετράμε αντίστροφα για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη φορά που η παρουσιάστρια θα ταξιδέψει στον αγαπημένο της, στη Ζυρίχη.
Μαρία και Στέλιος πέρασαν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, όπως αναφέρει και το γνωστό ρητό. Άμα τη επιστροφή της η Μαρία έκανε πολλά πράγματα, όπως το να πάει στο super market για τις προμήθειες του σπιτιού της, έφτιαξε τα μαλλιά της και τα φρύδια της, τα οποία είχε αφήσει καιρό, και το κυριότερο έκανε το τεστ του κορονοϊού αφού επέστρεψε από διακοπές στο εξωτερικό.

Την απάντηση κοινοποίησε η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν μέσα από το Instagram account της. Τι ανέφεραν όμως τα αποτελέσματά της; Είναι φορέας η παρουσιάστρια ή όχι; Κάπου εδώ θα σε γλιτώσουμε από το περιττό άγχος της ημέρας και θα σου πούμε, όπως ανακοίνωσε κι εκείνη πως είναι covid free.

Πράγμα δηλαδή που σημαίνει πως το τεστ που έκανε η παρουσιάστρια βγήκε αρνητικό, και αυτό είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η παρουσιάστρια είναι απόλυτα υγιής και όπως όλοι μας από εδώ και στο εξής φορά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους τη μάσκα της και κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Δες παρακάτω τα αποτελέσματά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ