Δανάη Παππά : 5 φορές που τα καλλίγραμμα πόδια της τρέλαναν το Instagram

Δανάη Παππά : 5 φορές που τα καλλίγραμμα πόδια της τρέλαναν το Instagram

Είναι μια κούκλα...

Τη Δανάη Παππά τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» πριν από περίπου τρία χρόνια. Το υποκριτικό της ταλέντο και η ομορφιά της, της χάρισαν μια θέση ανάμεσα στα αγαπημένα μας κορίτσια στην ελληνική showbiz και έκτοτε μας αποδεικνύει γιατί δεν κάναμε λάθος που την λατρέψαμε. Το Instagram account της είναι η απόδειξη πως είναι μιλάμε για μια πραγματική καλλονή και αν θες να πειστείς δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά.

Είναι αλήθεια πως διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο κορμί –και αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως είναι μια φανταστική χορεύτρια. Δεν υπάρχει φωτογραφία στο account της που να μην μας εντυπωσιάζει και που να μην αναδεικνύει το γυμνασμένο της σώμα. Το καλοκαίρι που μας αποχαιρέτισε όλες οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στα Επτάνησα ήταν μία και μία, και αλήθεια δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε.

Γι’ αυτό και τις κοιτάξαμε όλες και ψάξαμε να βρούμε πέντε από αυτές που το καλλίγραμμο κορμί της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Προφανώς και δεν είναι μόνο πέντε αφού είναι κουκλάρα, απλά διαλέξαμε τις πιο εντυπωσιακές. Και μόλις τις δεις αλήθεια θα δεις και μόνη σου πως το σώμα της είναι απλά φανταστικό.

Δανάη δε λες και σε εμάς το μυστικό σου, που τόσο πολύ θέλουμε να μάθουμε;

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ