Ο Brad Pitt στον νέο του ρόλο ως μοντέλο είναι απλά… γοητευτικότατος

Ο Brad Pitt στον νέο του ρόλο ως μοντέλο είναι απλά… γοητευτικότατος

Ο ηθοποιός έγινε μοντέλο και ήδη τα σχόλια είναι αποθεωτικά για εκείνον!

Με χαρά «έσκασε» το νέο post του οίκου Brioni στο Instagram μας, ένα video teaser από τα γυρίσματα της νέας καμπάνιας της ανδρικής συλλογής για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 20-21. Και ναι, αυτή η πλάτη είναι γνώριμη….

Ο Brad Pitt, πιο γοητευτικός από ποτέ, ποζάρει με άνεση και φινέτσα, εκπέμποντας ανδρισμό και σεξαπίλ που λίγοι διαθέτουν. Στο ασπρόμαυρο video που παρουσίασε ο Ιταλικός Οίκος Μόδας (που ανήκει στον Όμιλο Kering μαζί με άλλα σπουδαία brands όπως Gucci,Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen,Balenciaga κ.α) ο 56χρονος ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται σ’ ένα studio φωτογράφισης και με μια νωχελική κίνηση παίρνει το σακάκι του και το βάζει στον ώμο. Αυτό το πλάνο ήταν αρκετό για να αποκαλύψει ο οίκος, αυτό που πρόκειται να συμβεί σε λίγες ημέρες.

Φαίνεται πως ο Brad είναι ανανεωμένος και το δείχνει. Μετά από την αποκάλυψη της νέας του σχέσης με το 27χρονο μοντέλο Nicole Poturalski, o superstar του Χόλιγουντ αποδεικνύει πως θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή αλλά και στην καριέρα του. Φωτογραφημένος από τον μετρ του είδους Mikael Jansson (συνεργάζεται πολλά χρόνια με όλα τα περιοδικά και τους οίκους μόδας παγκοσμίως), ο Brad αποτυπώνει μέσα από τα κλικς του φωτογραφικού φακού, την κλασική αισθητική και το αρρενωπό στυλ που τόσα χρόνια πρεσβεύει ο Ιταλικός Οίκος. Μη ξεχνάμε ότι το κοστούμι που φορούσε στα φετινά Oscars ήταν του οίκου Brioni.

Η νέα συλλογή με την ονομασία «Tailoring Legends» παρουσιάζει τον Brad Pitt ως brand ambassador, «εστιάζοντας στα εκλεπτυσμένα ρούχα όπως το κοστούμι Virgilio που φορά στην καμπάνια, μια καμπάνια που αντικατοπτρίζει την ιδέα του Brioni για μια διαχρονική γκαρνταρόμπα, αποτελούμενη από απαραίτητα items που συνδυάζουν την ενδυματολογική κληρονομιά του οίκου με τη σύγχρονη γοητεία..».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ