Πρώτη μέρα στο σχολείο : Τι ανέβασαν οι διάσημοι Έλληνες γονείς; (pics)

Πρώτη μέρα στο σχολείο : Τι ανέβασαν οι διάσημοι Έλληνες γονείς; (pics)

Διάσημοι μπαμπάδες και μαμάδες της ελληνικής showbiz μοιράζονται σκέψεις, συναισθήματα και στιγμές.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για χιλιάδες μαθητές και σήμανε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μίας χρονιάς ιδιαίτερης και διαφορετικής σε σχέση με κάθε προηγούμενη.

Οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία με μάσκες, αντισηπτικά και τηρώντας αποστάσεις από τους φίλους και συμμαθητές τους.

Τα παιδιά των διασήμων φυσικά δεν αποτελούν εξαίρεση και οι επώνυμοι γονείς έσπευσαν να μοιραστούν σκέψεις, συναισθήματα και φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των παιδιών τους στο σχολείο.

Η Φαίη Σκορδά, η Νόνη Δούνια, η Νίκη Κεραμέως, η Δέσποινα Καμπούρη, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Δείτε όλες τις φώτο που έχουν μοιραστεί μαζί μας οι μπαμπάδες και μαμάδες της ελληνικής showbiz από την πρώτη μέρα των παιδιών τους στο σχολείο, στην gallery που ακολουθεί.

Κατερίνα Καραβάτου: «Κάθε χρόνο περισσότερη αγωνία αλλά και περισσότερος ενθουσιασμός!! Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά μας με υγεία.»

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Το μωρό μου με πλήρη εξάρτηση (Τσάντα, τετράδια, παγουρίνο μάσκα, αντισηπτικό κτλ…) έτοιμο να πετάξει ξανά! Καλή σου χρόνια αγαπη μου! Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια και ο θεός Βοηθος! #mygirl #mylove #mylife #firstdayofschool #backtoschool»

Νόνη Δούνια: «Καλή, δημιουργική και ασφαλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά! Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες φέτος, αλλά με την βοήθεια των εκπαιδευτικών μας και την στήριξη και το καλό παράδειγμα των γονιών, όλα θα πάνε καλά!Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά»

Βίκυ Βολιώτη: «Είναι μερικές, λιγοστές μέρες στη ζωή μας που είναι πραγματικά σημαδιακές. Μια από αυτές είναι η πρώτη μέρα που πηγαίνουμε σχολείο. Μια ζωή συναρπαστική ανοίγεται μπροστά μας εκείνη την ημέρα. Με χαρές, με λύπες, απογοητεύσεις, συνωμοσίες, μυστικά, παιχνίδια και φυσικά γνώση! Καλή αρχή , αγάπη μου! Ας είναι φανταστικά τα χρονια που έρχονται! Να κανεις κολλητούς φίλους, να αγαπήσεις τα βιβλία, να γευτείς κάθε στιγμή αυτής της περιπέτειας που λέγεται σχολείο και ζωή… »

 

Τζένη Μπαλατσινού: «Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Καλή δύναμη σε μαθητές, καθηγητές και γονείς!»

Μαρία Κορινθίου: « Αυτή η φωτογραφία είναι πριν 4 χρόνια….Πρώτη μέρα σχολείου…πάντα τραβάμε φωτογραφία την πρώτη μέρα του σχολείου……φέτος πια, από δημοτικάκι, πάμε Γυμνάσιο. Ανάμεικτα συναισθήματα….» Φέτος λοιπόν, πάμε Γυμνάσιο ….προσπαθώ με κάποιο τρόπο να δεχτώ αυτήν την απότομη αλλαγή, να το διαχειριστώ…. δεν είναι μόνο δύσκολο για τα παιδιά μας αυτή η αλλαγή, αλλά και για εμάς τους γονείς. Τα «μωρά» μας αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στην περίοδο της ενηλικίωσης, της επανάστασης, της δίκης τους προσωπικής αναζήτησης, σαν άνθρωποι και σαν πολίτες που απαρτίζουν το σύνολο της κοινωνίας μας και διεκδικούν πια και αυτά μία δίκη τους θέση στο σύνολο. Καλή σχολική χρόνια να έχουμε και δύναμη σε όλους τους γονείς που με νιώθουν!»

Φαίη Σκορδά: «Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!! Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο κ δεν κοιμήθηκε ;? Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούργια πράγματα , δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει!!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους!!! Να μας τα προσέχετε ❤️❤️❤️»

Έλενα Τσαβαλιά: Μεγαλώσαμε για φωτογραφίες… Β´ Λυκείου !!!!!!????? Καλή σχολική χρονιά σε μικρούς και… μεγάλους!!!!!! ❤️»

Όλγα Λαφαζάνη: «Πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια δεν ήμουν εκεί για να την βάλω στο σχολικό … Σηκώθηκα όμως νωρις το πρωί , της έφτιαξα το κολατσιό της, της έδωσα μια σφιχτή αγκαλιά και της ευχήθηκα να έχει μια συναρπαστική χρόνια ! Ένιωθα την καρδούλα της να χτυπά δυνατά από το άγχος της πρώτης μέρας. Την χαιρέτησα στο σπίτι γιατί έπρεπε να φύγω για τη δουλειά . Ζήτησα όμως από τον μπαμπά της να μου την φωτογράφισει και να μου στείλει τις φωτογραφίες για να νιώθω σαν να είμαι εκεί… Καλή αρχή σε όλα τα γλυκά παιδάκια μας , με μάσκες ή χωρίς , έχουν τον τρόπο να δίνουν χρώμα και μαγεία σε όλες τις περιστάσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες !!! Καλή σχολική χρονιά με υγεία και ευλογία σε όλες τις οικογένειες!!!»

Πηγή:Μothersblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ