Big Brother 2020 : Άσχημα νέα για την Άννα Μαρία – Κινδυνεύει με πειθαρχική δίωξη (pics+vid)

Big Brother 2020 : Άσχημα νέα για την Άννα Μαρία – Κινδυνεύει με πειθαρχική δίωξη (pics+vid)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σχετικά με το reality του ΣΚΑΪ…

Ενώ ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις για το Big Brother, μετά τα εμετικά σεξιστικά σχόλια περί βιασμού που ακούστηκαν από τον παίκτη του παιχνιδιού, Αντώνη Αλεξανδρίδη, μια ακόμα είδηση δημιουργεί πρόβλημα στην μετάδοση του Μεγάλου Αδελφού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας αντιδρά για την συμμετοχή της δικηγόρου Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο γνωστό reality.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο Big Brother, ο δικηγόρος Γιάννης Κάππος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατέθεσε αναφορά, την οποία ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός την διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο, προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και προσβολής του δικηγορικού λειτουργήματος, ενώ εντός του παιχνιδιού διαδίδονται χυδαία και σεξιστικά σχόλια.

Πότιζε τα… ψεύτικα φυτά
Κατά την έναρξη του επεισοδίου είδαμε την Άννα Μαρία να περιποιείται και τα φυτά, ανάμεσα σε άλλες δουλειές που έκανε μέσα στο σπίτι.

Ο Μεγάλος Αδερφός μάλιστα την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ρωτώντας την αν της αρέσει να φροντίζει τα φυτά.

Τι συνέβη όμως;

Η παίκτρια ανακάλυψε πως τα φυτά είναι… ψεύτικα!

Η 36χρονη δικηγόρος εμφανίζεται να συγυρίζει το σπίτι και μετά αυτών που έκανε ήταν να περιποιηθεί τα φυτά, ποτίζοντας τα και βγάζοντας κάποια φύλλα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ