Ναόμι Κάμπελ : Τα «σπάει» ολόγυμνη στο Love

Ναόμι Κάμπελ : Τα «σπάει» ολόγυμνη στο Love

Αποθέωση για το αιώνιο τοπ μόντελ -Το θεϊκό κορμί της δεν καταλαβαίνει από χρόνια και δεκαετίες.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αιώνιο τοπ μόντελ. Ο λόγος για την αξεπέραστη και μοναδική Ναόμι Κάμπελ η οποία στα 47 της χρόνια φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το περιοδικό «Love».

Χωρίς αμφιβολία η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας ήταν είναι και θα είναι μοναδική. Η Ναόμι που είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών συνεχίζει να εργάζεται κάνοντας επιλεγμένες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις.

Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «LOVE» από τους Mert & Marcus, φορώντας δημιουργίες του αγαπημένου της σχεδιαστή Azzedine Alaïa.

Η Ναόμι στη φωτογραφία του εξωφύλλου φοράει το νυφικό φόρεμα της fashion editor του «LOVE», Katie Eleanor Grand που σχεδίασε ο Alaïa.

Εκτός από το εξώφυλλο το περιοδικό στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα teaser video, όπου η θεά Νaomi είναι ολόγυμνη. Το κορμί της απλά θεϊκό που δεν καταλαβαίνει από τα χρόνια που περνούν.

@iamnaomicampbell from Love issue 3, by @mertalas and @macpiggott ? Fashion Editor @kegrand Make up @ctilburymakeup Hair @luigimurenu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ