Η σαλάτα της Μαρίας Ηλιάκη είναι το ιδανικό βραδινό γεύμα

Η σαλάτα της Μαρίας Ηλιάκη είναι το ιδανικό βραδινό γεύμα

Ή και μεσημεριανό αν δε θες να φας βαριά

Σου έχουμε γράψει ξανά και ξανά πως η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και από τις πιο ακομπλεξάριστες. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ζει τον έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελβετία, με την παρουσιάστρια να τον επισκέπτεται αρκετά συχνά. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως στη διάρκεια της καραντίνας, η Μαρία Ηλιάκη έκανε γυμναστική κάθε μέρα με αποτέλεσμα να έχει αυτό το κορμί που βλέπεις σήμερα στο Instagram account σου.

Φυσικά όμως ακολούθησε και σωστή διατροφή συνδυαστικά με τη γυμναστική της, και κάπως έτσι το αποτέλεσμα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Ουκ ολίγες φορές μοιράστηκε με τους Instagram followers της τα μυστικά της γυμναστικής κα της διατροφής της, και το ίδιο ισχύει και για τις αγαπημένες της συνταγές.

Εάν δεν θέλεις να φας κάτι βαρύ για βραδινό (ή ακόμη και μεσημεριανό), τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη σαλάτα που έφτιαξε και εκείνη. Τέσσερα υλικά και θα νιώσεις πως έχει φάει αρκετά χορταστικά για σήμερα. Οι παραλλαγές της σαλάτας αυτής είναι πολλές, όμως η Μαρία ακολουθεί τον πατροπαράδοτο τρόπο με μία μόνο έξτρα προσθήκη που θα λατρέψεις κι εσύ.

Σαλάτα με παξιμάδι και τυρί φτιάχνει η Μαρία Ηλιάκη και ιδού τα υλικά που θα χρειαστείς. Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ