Μάτια ερμητικά κλειστά: Η αποκάλυψη της Κίντμαν για τις γυμνές σκηνές με τον Τομ Κρουζ (vid)

Μάτια ερμητικά κλειστά: Η αποκάλυψη της Κίντμαν για τις γυμνές σκηνές με τον Τομ Κρουζ (vid)

Η συμφωνία που βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από 20 χρόνια, δια στόματος της ηθοποιού.

Έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Μάτια ερμητικά κλειστά» (1999), προκαλώντας αίσθηση. Σήμερα, η πρωταγωνίστρια Νικόλ Κίντμαν σε συνέντευξη της στο The New York Times Magazine φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες και παρασκήνιο από την πολυσυζητημένη ταινία.

Όπως αναφέρει η Αυστραλή ηθοποιός, ο Κιούμπρικ τής επέτρεψε να έχει τον τελικό λόγο για τις γυμνές σκηνές της. Μάλιστα, μεταξύ των όρων της μεταξύ τους συμφωνίας που συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιό της, ήταν ότι μπορούσε να δει όλες τις γυμνές σκηνές της μετά το γύρισμα και στη συνέχεια να εγκρίνει αυτές που θα έμπαιναν στο μοντάζ.

«Όταν πήγα να δουλέψω με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, μου είπε, “Θα ζητήσω εντελώς γυμνό”, κι εγώ του απάντησα, “δεν ξέρω”. Οπότε καταλήξαμε σε μια υπέροχη συμφωνία, που συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιο. Θα μου έδειχνε τις γυμνές σκηνές πριν μπουν στην ταινία για να αισθάνομαι απολύτως ασφαλής. Δεν είπα όχι σε καμία από αυτές. Ήθελα να βεβαιωθώ πως δεν θα στεκόμουν απλώς εκεί γυμνή με τους άλλους να γελούν μαζί μου…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κίντμαν.

Όσο για τη σχέση της με τον Τομ Κρουζ την περίοδο που γυριζόταν η ταινία – το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια μετά, το 2001 – λέει: «Ήμασταν ευτυχισμένοι στο γάμο μας τότε. Πηγαίναμε σε αγώνες καρτ μετά το γύρισμα. Νοικιάζαμε ένα μέρος και πηγαίναμε να τρέξουμε με καρτ στις 3 το πρωί. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως δεν διαθέτω την ικανότητα να κοιτάξω πίσω και να το αναλύσω. Ή δεν θέλω να το κάνω».

Πηγή: NewsBeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ