Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη (pics)

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη (pics)

Η Ιωάννα Τούνη χαμογελάει ξανά και αυτό οφείλεται στον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Η ξανθιά Influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα λόγω του ροζ βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ένας πρώην σύντροφός της. Και σα να μην έφτανε αυτό, η Ιωάννα Τούνη χώρισε με τον Χρήστο Τσεβρεντζή, ενώ δέχθηκε και άλλο… χτύπημα από την πρώην κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει η πληθωρική ξανθιά, ξέκοψε οριστικά με την Βρισηίδα, καθώς η φίλη της πήγε για μπάνιο σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άντρα που βρίσκεται στα δικαστήρια.

Η Ιωάννα όλα αυτά τα δυσάρεστα τα άφησε στο παρελθόν και προχώρησε τη ζωή της. Μάλιστα, η ίδια σε ερώτηση που δέχθηκε στο Ιnstagram αποκάλυψε ότι είναι ξανά ερωτευμένη χωρίς όμως να λέει με ποιον: «Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μην μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε παιδάκια!», έγραψε η Τούνη.

Εμείς όμως ξέρουμε με ποιον βρίσκεται σε σχέση! Η Ιωάννα Τούνη από τον Αύγουστο βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του πρώην τερματοφύλακα, Γιάννη Σιδεράκη. Οι δυο τους υπήρξαν μαζί και στο παρελθόν και όλοι μιλούσαν για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Για κάποια χρόνια οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά η μοίρα τους ένωσε ξανά!

Η εντυπωσιακή Influencer ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες με το σκύλο του συντρόφου της, ωστόσο, δεν είχε αποκαλύψει τίποτα περισσότερο.

Φτου φτου Ιωάννα και να ξέρεις δε ματιάζουμε! Πραγματικά σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Δείτε τη gallery που ακολουθεί:

Πήγη:gossip.tv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ