Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φοράει γραβάτα και μιλάει με τον Μπέκαμ. Ποιος είναι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Καθαρίστρια πίνει νερό από τη λεκάνη για να αποδείξει πόσο καλά την έχει καθαρίσει

Μια καθαρίστρια από την Κίνα έχει χωρίσει τον κόσμο στα δύο, καθώς το πήγε πολύ μακριά για να δείξει την αφοσίωσή της στην εταιρία, αλλά και την αγάπη της για τα καθήκοντά της.

Καθαρίστρια πίνει νερό από τη λεκάνη για να αποδείξει πόσο καλά την έχει καθαρίσει | to10.gr

Σε βίντεο που ανέβηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo λοιπόν, η γυναίκα γεμίζει ένα ποτηράκι με νερό μέσα από τη λεκάνη ώστε να αποδείξει περίτρανα πόσο καλά την είχε καθαρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και κατόπιν το πίνει, κάνοντας αφεντικά και υπαλλήλους να την καταχειροκροτήσουν, επαινώντας την αφοσίωσή της.

«Υποδειγματική υπάλληλο» τη χαρακτήρισαν μάλιστα οι διευθυντές, λέγοντας πως εκείνη προθυμοποιήθηκε να κάνει ό,τι έκανε.

Η ίδια εξήγησε στο βίντεο πως αυτός ήταν και ένας τρόπος για να ενθαρρύνει τον εαυτό της να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά. Το υλικό προέρχεται, κατά την «Daily Mail», από εταιρία λιπασμάτων στην ανατολική Κίνα.

Το βίντεο προκάλεσε κατακραυγή από μερίδα του κοινού και η εταιρία απάντησε, επιμένοντας πως η κίνηση της καθαρίστριας ήταν απολύτως εθελοντική.

Μιλώντας τελικά στη «Red Star News», η Zhong Cheng Fertiliser Technology Company έπλεξε για άλλη μια φορά το εγκώμιο της υπαλλήλου Luo.

Η εταιρία κάλεσε μάλιστα το προσωπικό να διδαχτεί κάτι από την αφοσίωσή της: «Είναι το υπόδειγμά μας. Κάνοντας κάτι τέτοιο, αποδεικνύει ότι εκτελεί τα καθήκοντά της στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο»…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από