Απίθανες αποκαλύψεις Μποτρίνι για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στην εκπομπή του

Απίθανες αποκαλύψεις Μποτρίνι για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στην εκπομπή του

Δείτε τι συνέβη.

Το πρωί του Σαββάτου ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε στην επιστροφή της εκπομπής, «Εφιάλτης στην κουζίνα», την θερμή υποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό καθώς και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της τρέχουσαν σεζόν.

Αρχικά, ο Έκτορας Μποτρίνι είπε χιουμοριστικά πως «μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα πλαίσια των γυρισμάτων για τον Εφιάλτη στην κουζίνα. Τώρα, μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου! Δεν ξέρω γιατί. Είπα ότι δεν ήταν καλό και μου το έφερε πάνω μου. Με πρόλαβε! Εντάξει, συμβαίνουν και αυτά.

«Υπήρχε μεγάλη ζήτηση να κάνουμε ξανά το Εφιάλτης στην Κουζίνα. Αποφάσισε το κανάλι να το κάνει, νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή απόφαση μετά από τόσα χρόνια αλλά ανταμειφθήκαμε όλοι»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Για τα εστιατόρια, την τηλεόραση, παντού. Πολύ δύσκολη χρονιά». Πένθος για τον σεφ! Τι συνέβη;

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, μετά τον Εφιάλτη στην Κουζίνα, ο Έκτορας Μποτρίνι πρόδωσε πως «κάτι συζητιέται αλλά θα δούμε προσεχώς γιατί τώρα έχουμε ακόμα επεισόδια Εφιάλτη που θα γίνουν. Έχουμε πολύ δρόμο, άλλα οχτώ επεισόδια» είπε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Εφιάλτης στην κουζίνα: Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι – Πέταξε τα πιάτα και έφυγε

Στο χθεσινό (08/10) επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα», ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε ένα παραλιακό εστιατόριο στην παραλία της Σαλαμίνας, το οποίο δεν άργησε πολύ να τον βγάλει έξω από τα ρούχα του.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ήταν ο Αργύρης και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί επιτυχώς με το προσωπικό του και δεν ήταν ικανοποιημένος από κανέναν, με τα προβλήματα να είναι πολλά.

Έτσι, οι αλλαγές στο προσωπικό και οι καβγάδες ήταν η καθημερινότητά του.

Όταν ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε το εστιατόριο βρέθηκε μπροστά σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ο σεφ με το που έφτασε στο μαγαζί, θέλησε πρώτα να δοκιμάσει μερικά πιάτα, από τα οποία δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την κουζίνα ώστε να μιλήσει με την μαγείρισσα Έφη, στην οποία και εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονά του. Ωστόσο, εκείνη δεν φάνηκε να τα δέχτηκε με αποτέλεσμα να αντιδράσει αρκετά έντονα. Ο Έκτορας δεν ήθελε και πολύ να γίνει έξαλλος με όλη την κατάσταση και έτσι πέταξε το φαγητό από ένα πιάτο στον πάγκο και αποχώρησε από την κουζίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ