Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το καυτό τσιφτετέλι που έβαλε φωτιά στο πλατό!

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το καυτό τσιφτετέλι που έβαλε φωτιά στο πλατό!

Χθες το βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε επίσημη καλεσμένη στο πλατό τη Μελίνα Ασλανίδου και τους φίλους της σε ένα μοναδικό αφιέρωμα για την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Μαζί της τραγούδησαν σε ξεχωριστές ερμηνείες πολλές αγαπημένες επιτυχίες οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Γλυκερία, Βασίλης Σκουλάς, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστας Αγέρης και Γιάννης Γρόσης.

Στην παρέα βρέθηκαν επίσης φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της απολαμβάνοντας και διασκεδάζοντας με αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα.

Ανάμεσά τους οι: Ηλίας Μπενέτος, Άλκης Κούρκουλος, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Σάννυ Μπαλτζή, Ράνια Κωστάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Θεοχάρη, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάσος Ντούγκας, Μαίρη Καρατζαφέρη και Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Το επεισόδιο ήταν γεμάτο με υπέροχες μελωδικές συνεργασίες, με τη σφραγίδα της Μελίνας Ασλανίδου, που αποδεικνύει γιατί είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής…

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρξαν πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές όπως το καυτό τσιφτετέλι της Ράνιας Κωστάκη η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα. Δείτε το παραπάνω βίντεο στο 1,46 για να απολαύσετε το λίκνισμα της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ