Νέο ροζ βίντεο στο Big Brother : Ενημερώθηκε η πρωταγωνίστρια του καυτού 8λεπτου

Νέο ροζ βίντεο στο Big Brother : Ενημερώθηκε η πρωταγωνίστρια του καυτού 8λεπτου

Το Live Streaming έκλεισε, οι πληροφορίες από το στρατόπεδο του Big Brother είναι με το σταγονόμετρο και δε λένε κάτι γι αυτό. Η σημερινή μέρα σίγουρα θα έχει εξελίξεις... Πάντως 100% είχαμε ενόχληση απο δικηγόρο προς την παραγωγή να ενημερωθεί η παίχτρια και επίσης γνωρίζω ότι η μητέρα της Σοφίας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έχω εκφέρει πολλές φορές δημόσια την άποψή μου για την Σοφία Δανέζη μέσα στο παιχνίδι που συμμετέχει και είναι πραγματικά ένα άλλο πρόσωπο απο αυτό που εγώ γνώριζα όλα αυτά τα χρόνια. Επιθετική , βρίζει πολύ , εγωίστρια και δε μπορεί να δεχτεί ότι δεν είναι η STAR της παρέας με λίγα λόγια . Τις τελευταίες μέρες όμως γίνεται ένα μεγάλο λάθος εις βάρος της και πρέπει να το αναγωνρίσουμε. Έπεσε θύμα και εκείνη ενός ροζ υλικού που την βλέπουμε μαζί με τον εδώ και 11 χρόνια σύντροφό της.

Αυτό για κάποιο λόγο διέρρευσε και έγινε απίστευτη αναπαραγωγή σε σημείο να δημιουργήσει μεγάλο θυμό στην οικογένειά της , την έκρηξη του ανθρώπου που ακόμη υποτίθεται ότι είναι μαζί και να κάνει ένα μεγάλο μέρος του κοινού να κρίνει και να ξεφτιλίζει την ηθική της. Νομίζω αυτό είναι και άδικο και κατακριτέο.

Αυτό που μαθαίνω μετά το αποκλειστικό μας θέμα με το ξέσπασμα του συντρόφου της που πήγε στην αστυνομία και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι ότι δόθηκε εντολή από τον δικηγόρο να ενημερωθεί η Σοφία για αυτό που έγινε και να δώσει μια γραμμή για το πως να προχωρήσει η κατάσταση. Ξέρω ότι υπήρχε συνομιλία με την παραγωγή χθες Κυριακη. Οι φήμες και το παρασκήνιο λένε τα πάντα απο χθες μέχρι του ότι έφυγε η Σοφία με το που το έμαθε αυτό.Δε γνωρίζω και δε θέλω να πάρω θέση .

Το Live Streaming έκλεισε, οι πληροφορίες από το στρατόπεδο του Big Brother είναι με το σταγονόμετρο και δε λένε κάτι γι αυτό. Η σημερινή μέρα σίγουρα θα έχει εξελίξεις… Πάντως 100% είχαμε ενόχληση απο δικηγόρο προς την παραγωγή να ενημερωθεί η παίχτρια και επίσης γνωρίζω ότι η μητέρα της Σοφίας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή: newspistol.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ