Ο Έκτορας Μποτρίνι μιλάει για τον στενό συγγενή του που πέθανε από κορωνοϊό!

Ο Έκτορας Μποτρίνι μιλάει για τον στενό συγγενή του που πέθανε από κορωνοϊό!

Ένα από πρώτα θύματα του κορωνοϊού στην γειτονική Ιταλία ήταν και η θεία του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι η οποία διασωληνώθηκε το πρωί και κατέληξε μετά από μία μέρα.

Ένα από πρώτα θύματα του κορωνοϊού στην γειτονική Ιταλία ήταν και η θεία του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι η οποία διασωληνώθηκε το πρωί και κατέληξε μετά από μία μέρα. Ο σεφ και παρουσιαστής της εκπομπής “Εφιάλτης στην κουζίνα” μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για την θεία του που έφυγε από το φονικό ιό, μέσα σε ελάχιστες ώρες, από την μέρα που νόσησε.

“Αυτό είχε γίνει πριν από τρεις μήνες στην Ιταλία ήταν η αδερφή του μπαμπά μου. Είχε υποκείμενο νόσημα, είχε καρκίνο στον πνεύμονα πολλά χρόνια και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και κόλλησε κορωνοϊό και όπως καταλαβαίνετε…”


Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους ισχυρίζονται πως ο κορωνοϊός είναι θεωρία συνομωσίας λέει στο TLIFE:
“Η θεία μου ζούσε στην Ιταλία. Εγώ επικοινώνησα μαζί της 10 μέρες πριν. Δεν είχε τίποτα αυτό έγινε, μέσα, σε μία μέρα. Κόλλησε το πρωί, το απόγευμα κατέληξε. Μπήκε στο νοσοκομείο διασωληνώθηκε το πρωί και την επόμενη μέρα κατέληξε. Εγώ ενημερώθηκα από τα ξαδέρφια μου που με πήραν τηλέφωνο. Στεναχωρήθηκα τι να πω. Έχει δύο παιδιά η θεία μου. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να κόλλησε. Ήταν αδελφή του μπαμπά μου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ