Mαρία Μπακάλοβα : Ποια είναι η 24χρονη Βουλγάρα που εξέθεσε τον Ρούντι Τζουλιάνι

Mαρία Μπακάλοβα : Ποια είναι η 24χρονη Βουλγάρα που εξέθεσε τον Ρούντι Τζουλιάνι

Πως έπεσε στη παγίδα της

Αποφοίτησε πέρυσι από την Σχολή Κινηματογράφου, είναι ενεργητικότατη στα social media και κάνει «like» σε πολλούς διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Με αφορμή την έξαρση της ρατσιστικής βίας στις ΗΠΑ, η Μπακάλοβα έσπευσε να κάνει αναρτήσεις στο Instagram υποστηρίζοντας με θέρμη το κίνημα «Black Lives Matter» (Η Ζωή των Μαύρων έχει σημασία).

Η ξανθιά Βουλγάρα με το κολασμένο σώμα προωθεί τον εαυτό της βγάζοντας selfies σε πισίνες του Λος Άντζελες για να αναδείξει τα προσόντα της.

Η Μαρία Μπακάλοβα έχει πρωταγωνιστήσει σε βουλγαρικές ταινίες μεγάλου μήκους, και πιρν από δύο χρόνια, κέρδισε δύο βραβεία για την ερμηνεία της στην ταινία «Transgression». Επίσης, έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως και σ’ ένα επεισόδιο της ιταλικής σειράς για τη Μαφία «Gamorrah».

Γεννήθηκε στο Μπουργκάς το 1996, σπούδασε στη Εθνική Σχολή Τεχνών της Βουλγαρίας και παίζει φλάουτο. Αποφοίτησε από την Εθνική Ακαδημία Θεάτρου και Κινηματογράφου στη Σόφια το 2019. Της αρέσουν οι καταχρήσεις όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα αλλά και οι γάτες.

Τις τελευταίες ώρες, οι μετοχές της καλλίγραμμης νεαρής ηθοποιού εκτινάχθηκαν καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των αμερικανικών ΜΜΕ εν μέσω της προεκλογικής περιόδου.

Η εμφάνιση -εν αγνοία του- του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και του έμπιστου συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι στη νέα ταινία του θρυλικού «Μπόρατ , με την Βουλγάρα ηθοποιό να τον μαγνητίζει με την γοητεία της, σχολιάζεται εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ