Μαρίνα Πρίγιοβιτς : Η πληθωρική σύζυγος του επιθετικού του ΠΑΟΚ

Μαρίνα Πρίγιοβιτς : Η πληθωρική σύζυγος του επιθετικού του ΠΑΟΚ

Δεν ξέρουμε αν αποτελεί την πηγή έμπνευσής του αναφορικά με την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά η σύζυγος του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι αντικειμενικά μια ακαταμάχητη γυναίκα.

Όταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπέγραψε πριν από έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ, όλοι οι φίλοι του δικεφάλου πλημμυρίστηκαν από χαρά. Όχι μόνο διότι ήρθε στην ομάδα τους ένας ικανός σκόρερ, αλλά διότι έμαθαν ότι θα φέρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη την πανέμορφη σύζυγό του.

Ο λόγος για τη Μαρίνα, η οποία αν μη τι άλλο θεωρείται από τις ομορφότερες συζύγους ποδοσφαιριστή που έχει υπογράψει σε ελληνική ομάδα. Η σύζυγος του επιθετικού του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τα πλούσια προσόντα και την απαράμιλλη ομορφιά της. Αναμφίβολα ξεσηκώνει τα πλήθη όποτε εμφανίζεται στην Τούμπα ή οπουδήποτε αλλού.

Ο καθένας θα πει ότι ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους μιας και τον συντροφεύει τέτοια γυναίκα. Μάλιστα, η Μαρίνα φέρεται να έχει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του Πρίγιοβιτς, αν αναλογιστούμε πως χάρη σε εκείνη αγωνίζεται στην Εθνική Σερβίας, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ωστόσο, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, προτείνουμε να απολαύσετε ελεύθερα ορισμένες φωτογραφίες της πληθωρικής συζύγου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ