Κιμ Καρντάσιαν : Σάλος στα social media με το πάρτι γενεθλίων σε ιδιωτικό νησί

Κιμ Καρντάσιαν : Σάλος στα social media με το πάρτι γενεθλίων σε ιδιωτικό νησί

Αψήφησε την παγκόσμια πανδημία και παίρνοντας τον στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο πήγε σε ιδιωτικό νησί όπου γιόρτασε το ορόσημο των 40ών της χρόνων

Πληθώρα αντιδράσεων προκάλεσε η επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν να διοργανώσει πάρτι για τα 40α της γενέθλια σε ιδιωτικό νησί εν μέσω πανδημίας.

Η σταρ των ριάλιτι και των social media μάλιστα εξήγησε την κίνησή της αυτή ως – λίγο πολύ – ένα διάλειμμα από τον κοροναϊό και μια επιστροφή στην κανονικότητα.

Επιστροφή στο φυσιολογικό… σε ιδιωτικό νησί
Αυτό που προκάλεσε την οργή πολλών ήταν το πώς δικαιολόγησε η Κιμ την κίνησή της αυτή.

«Μετά από δύο εβδομάδες πολλαπλών εξετάσεων υγείας και ζητώντας από όλους να μπουν καραντίνα, έκανα έκπληξη στον κύκλο μου με ένα ταξίδι σε ένα ιδιωτικό νησί όπου θα μπορούσαμε να προσποιηθούμε ότι τα

Από ό,τι φαίνεται, για την Καρντάσιαν και τον κύκλο της, το «φυσιολογικό» και η «κανονικότητα» είναι ένας Covid-free ιδιωτικός παράδεισος όπου μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς αποστάσεις και μάσκες και να σκορπίσουν τα πλούτη τους χωρίς τον φόβο της πανδημίας, την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο αναγκάζονται να μένουν κλεισμένοι σπίτι τους ή στο νοσοκομείο ή ακόμα χειρότερα δεν έχουν την πολυτέλεια ούτε για τα απολύτως απαραίτητα.

Βέβαια, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από την εκδήλωση, η Κιμ Καρντάσιαν μάλλον κατάλαβε ότι γινόταν ολίγον… προκλητική και προσπάθησε να προλάβει τις οργισμένες αντιδράσεις, λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι για τον περισσότερο κόσμο, κάτι τέτοιο είναι εκτός πραγματικότητα, γι΄αυτό σε τέτοιες στιγμές αισθάνομαι ταπεινότητα για το πόσο προνομιούχα είναι η ζωή μου».

Έγραψε ακόμη: «40 και νιώθω τόσο ταπεινή και ευλογημένη. Δεν παίρνω ούτε μια μέρα ως δεδομένη, Ειδικά σε αυτούς τους καιρούς κατά τους οποίους όλοι θυμόμαστε τα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία».

Τα πράγματα ήταν φυσιολογικά μόνο για μια σύντομη στιγμή», έγραψε η influencer στο Twitter της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ