Νίκος Καρβέλας: Ποζάρει ως γνήσιος ροκάς με smokey eyes, στο πλευρό της Άννας Βίσση!

Νίκος Καρβέλας: Ποζάρει ως γνήσιος ροκάς με smokey eyes, στο πλευρό της Άννας Βίσση!

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ακριβοθώρητος… Κάνει σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις ενώ δεν έχει social media. Χθες η Άννα Βίσση όμως τον φωτογράφισε και πόζαρε μαζί του.

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ακριβοθώρητος… Κάνει σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις ενώ δεν έχει social media. Χθες η Άννα Βίσση όμως τον φωτογράφισε και πόζαρε μαζί του.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μουσική της Ελλάδας και οι δυο τους μαζί μας έχουν χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Όπως είναι γνωστό ο ταλαντούχος συνθέτης και η ντίβα του τραγουδιού έχουν τις καλύτερες και τις πιο στενές σχέσεις παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα ενώ τους ενώνουν η κόρη τους και τα εγγόνια τους, Νικόλας και Νέστορας.

Χθες το πρώην ζευγάρι πέρασε μαζί την Κυριακή του και η Άννα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Νίκο Καρβέλα να ποζάρει με smokey eyes ως γνήσιος ροκάς και τα λευκά μαλλιά του πιο μακριά από ποτέ. Κάτω από τη φωτογραφία σχολίασε και η Σοφία Καρβέλα λέγοντας για τον μπαμπά της:”Pretty boy”!

Ο Νίκος Καρβέλας είναι σταρ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ