GNTM : Φαρμακερές ατάκες μετά την αποχώρηση της Ρασέλ – «Επιτέλους έφυγε»

GNTM : Φαρμακερές ατάκες μετά την αποχώρηση της Ρασέλ – «Επιτέλους έφυγε»

Η απίστευτη αντίδραση του Παναγιώτη και τα πρώτα σχόλια που δεν έδειξαν οι κάμερες

Εκτός GNTM 3 βρίσκεται και επισήμως η Ρασέλ, η οποία ήταν και διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το επεισόδιο της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου. Οι συμμετέχοντες του ριάλιτι κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα γραφικό χωριό της Κορίνθου, μπαίνοντας μάλιστα για τα καλά στους ρυθμούς της αγροτικής ζωής.

Τις χειρότερες φωτογραφίες έβγαλαν η Ρασέλ και ο Δημοσθένης, οι οποίοι προβλημάτισαν αρκετά τους τέσσερις κριτές. Μάλιστα η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως υπήρξαν σκέψεις και για διπλή αποχώρηση.

Η Ρασέλ κρίθηκε πως έχει τη χειρότερη φωτογραφία και από τον Δήμο, αποχωρώντας έτσι από το σπίτι του GNTM.

Σε τρελά κέφια ο Παναγιώτης, ο οποίος δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει για την αποχώρηση της Ρασέλ με την οποία δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.

Ο ενθουσιασμός του και οι… φαρμακερές ατάκες συνεχίστηκαν και μετά, όταν ο Παναγιώτης μίλησε στην κάμερα του Star και στη Φωλιά των Κου Κου.

«Πραγματικά είναι η καλύτερή μου μέρα μέσα στο GNTM. Αποχώρησε η Ρασέλ. Η μέδουσα έφυγε. Συμφωνώ με την κριτική επιτροπή και επαυξάνω. Αν αποχωρούσαν και οι δυο, Ρασέλ και Δημοσθένης, πραγματικά θα έγραφα στην Καγιά 500 από τα πρόβατά μου» ανέφερε ο Παναγιώτης.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ