Η Βιτάλη ξεσπά μετά την εξομολόγηση της κόρης του Θεοδωράκη : «Κρεμάστε τη και πάντα άξιοι…»

Η Βιτάλη ξεσπά μετά την εξομολόγηση της κόρης του Θεοδωράκη : «Κρεμάστε τη και πάντα άξιοι…»

Τα συγκλονιστικά λόγια της 62χρονης κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, ότι σκοπεύει να φτάσει ακόμα και στην αυτοκτονία και είναι έτοιμη να βάλει μια θηλιά στον λαιμό της, έκαναν όχι μόνο τον γύρο του διαδικτύου, αλλά ευαισθητοποίησαν και καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων είναι και η σπουδαία Ελένη Βιτάλη!

«Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για εμάς ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δεν μου μένει τίποτε άλλο πάρα να δέσω μια θηλιά στον λαιμό μου και να πεθάνω» ανέφερε στην εφημερίδα «Espresso» η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Εντύπωση προκάλεσαν και τα λεγόμενά της για το πότε άρχισε ο οικονομικός εφιάλτης τους: «Ο γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορονοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε… πέντε, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες».

Και είχε προηγηθεί η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη στο facebook, στην οποία περιέγραφε τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη ήταν και η αγαπημένη ερμηνεύτρια του Μίκη, Ελένη Βιτάλη, η οποία ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν όσα έγραψε η κόρη του: «Ό,τι περνάει τώρα η κυρία Θεοδωράκη το περνάει από την “καλοπέραση” που έζησε εκείνη με τους αξιόλογους γονείς της μια ζωή και ειδικά τον Μίκη μας, που είναι πάνω από όλα δικός της πατέρας! Μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι μας. Και να μην ξεχνάμε πως είναι και η Μαργαρίτα παράπλευρη “απώλεια”, μιας και όλοι κάτι κερδίσαμε από αυτά που πέρασε η οικογένεια Θεοδωράκη».

Και αναφέρθηκε και σε εκείνους που έκριναν αρνητικά το γεγονός ότι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δημοσιοποίησε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει: «Μη φοβάστε δεν θα σας πάρει τίποτα ούτε την αδιάκριτη κριτική σας! Eχει μάθει στα πολύ δύσκολα, δυστυχώς και ευτυχώς! Κρεμάστε την και πάντα “άξιοι”… και πάνω από όλα ούτε φαρισαίοι ούτε αγνώμονες! Αλίμονο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Βιτάλη.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ