Μαστροκώστα : «Έτσι μου έκανε πρόταση γάμου ο Δέλλας» (vid)

Μαστροκώστα : «Έτσι μου έκανε πρόταση γάμου ο Δέλλας» (vid)

Η Γωγώ Μαστροκώστα όλο και σπανιότερα πλέον δίνει συνεντεύξεις, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τηλεοπτική. Παρ' όλα αυτά, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλα!

Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για τη σπάνια σχέση που έχει με την κόρη της Βικτώρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην κόρη μου λέω να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Σε αντίθεση με την εικόνα που έβγαζε πάντα προς τα έξω, η όμορφη παρουσιάστρια και γυμνάστρια παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Ήμουν άνθρωπος του σπιτιού. Έβγαινα έξω αναγκαστικά». Και συνέχισε: «Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω». Και κατέληξε λέγοντας για το θέμα: «Ήθελα πολύ να αλλάξει η ζωή μου… Όταν βρήκα τον άνθρωπό μου, τότε αφέθηκα».

Με απόλυτη ειλικρίνεια η ίδια παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Δεν κυνήγησα ποτέ μου κάτι. Έρχονταν μόνα τους τα πράγματα». Και συνέχισε τονίζοντας: «Αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να με ξέρει άνθρωπος».

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός».

Η ίδια θέλησε να περιγράψει και την… πρόταση γάμου με το ζόρι που δέχτηκε από τον σύζυγό της. Όπως είπε, παρ’ όλο που ο Τραϊανός ήξερε από την πρώτη στιγμή για την εγκυμοσύνη της, δεν έδειχνε πρόθυμος αρχικά τουλάχιστον να της κάνει πρόταση μέχρι που εμμέσως η ίδια τον… απείλησε, λέγοντάς του πως η κόρη τους όταν θα έρθει στον κόσμο θα λεγόταν… Βικτώρια Μαστροκώστα, εφόσον ο Τραϊανός δεν της έκανε πρόταση. Και τόνισε: «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου».

Η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε λίγο καιρό μετά όταν: «Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου».

Όμως, πλέον είναι απόλυτα καλά καθώς παραδέχτηκε: «Είμαι καλά, νιώθω καλά και έχω προσπεράσει τα δύσκολα».

Η ίδια έκανε δημόσια την εξής παραδοχή: «Οι σχέσεις που έχουν ουσία δυναμώνουν με τις δυσκολίες».

Και επειδή κανείς δεν το πιστεύει, η Γωγώ είπε για ακόμα μία φορά: «Παλιά δεν γυμναζόμουν. Η εμφάνισή μου ήταν θέμα DNA. Τώρα γυμνάζομαι συστηματικά και κάνω αερόβια άσκηση».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να επιβεβαιωθώ μέσα από τα βλέμματα των άλλων.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις δηλώσεις της:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ