Η Μέγκαν Μαρκλ απόψε γοητεύει τους Βρετανούς με Αλεξάντερ ΜακΚουίν

Η Μέγκαν Μαρκλ απόψε γοητεύει τους Βρετανούς με Αλεξάντερ ΜακΚουίν

O ενθουσιασμός των Βρετανών για την Μέγκαν Μαρκλ δεν κρύβεται και κάθε φορά που κάνει μια δημόσια εμφάνιση τα ΜΜΕ την παρακολουθούν στενά και καταγράφουν όλες τις λεπτομέρειες.

Απόψε το βράδυ όλες οι βρετανικές εφημερίδες έχουν τις φωτογραφίες της καθώς συνόδευε τον πρίγκιπα Χάρι στην απονομή τιμητικών βραβείων στο Λονδίνο.

ΕPA

Από τότε που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα τέλη Νοεμβρίου, ο Χάρι και η Μέγκαν, που θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου, έχουν ξεκινήσει τις κοινές εμφανίσεις ακολουθώντας μια σειρά δεσμεύσεων που έχουν σκοπό να συστήσουν τη βασιλική ζωή στην αμερικανίδα.

Η Μαρκλ έχει κερδίσει τα πλήθη με την γοητεία και την έμφυτη αίσθηση του στιλ που διαθέτει και απόψε οι Βρετανοί έχουν έναν ακόμη λόγο να την συμπαθούν περισσότερο καθώς εμφανίστηκε φορώντας ένα κοστούμι του διάσημου οίκου της χώρας Alexander McQueen.

Τα βραβεία δίνονται για να τιμήσουν μεταξύ άλλων τα επιτεύγματα αντρών και γυναικών του στρατού που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον πρίγκηπα να της κρατά την ομπρέλα εννοείται πως είναι οι πιο σχολιασμένες.

ΕPAΕPAGetty Images

Getty Images Ωστόσο τα περιοδικά μόδας στέκονται πολύ στην επιλογή του ρούχου και σημειώνουν πως δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς η Μαρκλ ενισχύει έτσι το λεγόμενο «Μarkle effect».   Σήμερα έγινε επίσης γνωστό και επισήμως πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνεχίσει με την τηλεοπτική σειρά Suits στην οποία έπαιζε.

Αν και ο χαρακτήρας της Μαρκλ δεν υφίσταται πλέον στο σίριαλ, οι παραγωγοί στράφηκαν στην πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy Κάθριν Χέιγκλ για να καλύψει το κενό με νέο ρόλο.

Getty ImagesΠηγή: www.lifo.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ