Ομπαμεγιάνγκ : Η απίστευτη (και πανάκριβη) συλλογή του από αυτοκίνητα

Ομπαμεγιάνγκ : Η απίστευτη (και πανάκριβη) συλλογή του από αυτοκίνητα

Ένας από τους γρηγορότερους ποδοσφαιριστές του κόσμο, δεν θα μπορούσε παρά να οδηγεί εξίσου γρήγορα αυτοκίνητα. Η συλλογή του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο γκαράζ του, είναι μια από τις καλύτερες που έχουμε δει...

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές πασίγνωστοι και πρωτοκλασάτοι, όπως οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Ντάνιελ Στάριτζ, Ενγκολό Καντέ, Γκάρεθ Μπάρι και Φερνάντο Γιορέντε, οι οποίοι χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους αυτοκίνητα της σειράς. Αποτελούν, όμως, την εξαίρεση στον κανόνα.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σίγουρα δεν εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία. Το ακριβότερο μετεγγραφικό απόκτημα στην ιστορία της Άρσεναλ, έχει γεμίσει το γκαράζ του με supercars, προκειμένου να μην υστερεί σε ταχύτητα (αφού σίγουρα δεν υστερεί στο γήπεδο) ούτε όταν βρίσκεται πίσω από το βολάν.

Ο 28χρονος επιθετικός, γεννημένος και γαλουχημένος ποδοσφαιρικά στη Γαλλία, αλλά διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκαμπόν, έχει ουκ ολίγες φορές «μοστράρει» τα τετράτροχα του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, αποδεικνύοντας πως το αυτοκίνητο είναι ένας τομέας που σίγουρα ξοδεύει αρκετά από τα -σίγουρα πολλά περισσότερα- χρήματα που κερδίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ