Τζόνι Ντεπ : Το δημόσιο μήνυμά του για τη νέα χρονιά

Τζόνι Ντεπ : Το δημόσιο μήνυμά του για τη νέα χρονιά

O Τζόνι Ντεπ πέρασε ένα «τοξικό» 2020 και ο ηθοποιός αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές του, κάνοντας μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθεί «Καλή Χρονιά»

Τζόνι Ντεπ πέρασε ένα «τοξικό» 2020 και ο ηθοποιός αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές του, κάνοντας μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθεί «καλή χρονιά».

Ο Ντεπ  απευθυνόμενος στα 9 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram κάτω από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Σέιν ΜακΓκόουαν, έγραψε:

«Αυτή η χρονιά ήταν τόσο δύσκολη για πολλούς. Εδώ, μπροστά, έρχεται μία καλύτερη εποχή».

Η δημοσίευση,  σύμφωνα με το ΑΠΕ έρχεται λίγες εβδομάδες μετά από τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, που έχασε ο ηθοποιός εναντίον της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

Μετά τη δικαστική ήττα που υπέστη, ο Τζόνι Ντεπ αναγκάστηκε να παραιτηθεί και από το ρόλο του στη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts» της Warner Bros, με τον ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν να παίρνει σκυτάλη στο επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise.

«Καλές γιορτές, σε όλους» ευχήθηκε, στην ανάρτησή του ο Ντεπ, συγκεντρώνοντας 2 εκατ. like και έκλεισε γράφοντας: «Η αγάπη και ο σεβασμός μου προς όλους. Αιώνια, Τζ.Ντ.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ