Τραγικό : Γερμανός influencer προκάλεσε τροχαίο επειδή είχε τον νου του σε…story

Τραγικό : Γερμανός influencer προκάλεσε τροχαίο επειδή είχε τον νου του σε…story

Η αστυνομία συνέλαβε το δράστη ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες καθώς η έρευνα που έχει γίνει έχει αποκαλύψει video στο οποίο φαίνεται η πράσινη Lamborghini του να κάνει κόντρες με μια άσπρη Aventador Roadster και μια Porsche 911 GT3

Το περιστατικό συνέβη στη Γερμανία και σε αυτό ενεπλάκη με δική του υπαιτιότητα ένας διάσημος γερμανός influencer, ο Navid Alpha.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που πλέον έχει συλλάβει τον Alpha ο δράστης οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στην autobahn την προσωπική του Lamborghini Aventador S και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικά με τις μπαριέρες και στη συνέχεια με άλλο αυτοκίνητο. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός τραβούσε story…

Aμέσως μετά τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα ο οδηγός του άλλου οχήματος να χάσει τη ζωή του σε αντίθεση με τον Alpha ο οποίος στάθηκε τυχερός και κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο του ατυχήματος ελαφρά τραυματισμένος.

Η αστυνομία συνέλαβε το δράστη ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες καθώς η έρευνα που έχει γίνει έχει αποκαλύψει video στο οποίο φαίνεται η πράσινη Aventador S του κάνει κόντρες με μια άσπρη Aventador Roadster και μια Porsche 911 GT3.

O 26χρονος influencer είχε κατά καιρούς ποστάρει διάφορα video με την Lamborghini Aventador στα οποία φαινόταν ξεκάθαρα η απερισκεπτη οδηγήση του καθώς έδειχνε το κοντέρ να φθάνει τα 200 χλμ./ώρα και αυτόν να οδηγεί με ένα χέρι και με το άλλο να τραβά το video.

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ