Γιάννης Βασιλείου : «Μπορούσα να ήμουν top αλλά με σεξουαλικά ανταλλάγματα σε άντρες»

Γιάννης Βασιλείου : «Μπορούσα να ήμουν top αλλά με σεξουαλικά ανταλλάγματα σε άντρες»

Σε αποκαλύψεις για την καριέρα του στο τραγούδι προχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, την προσωπική του ζωή ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής του ζωής.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται», ο Γιάννης Βασιλείου μιλώντας στον Κώστα Τσουρό αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και για στο πως τον προσέγγιζαν άντρες και γυναίκες όταν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού.

«Οι γυναίκες με κυνηγούσαν πάρα πολύ. Να πω ψέματα; Υπήρχε πρόβλημα. Έρχονταν στο καμαρίνι μου ανώνυμες τραγουδίστριες για να μου την πέσουν. Όχι μόνο σε εμένα σε όλους. Έχω δεχθεί ενοχλήσεις κι από άντρες. Κάποτε ήμουν ωραίο παλικάρι.

Από εταιρίες όπου θα σου δίνανε και θα έπαιρνες βασικά. Είχα την ευκαιρία να γίνω τοπ κι ήξερα πως μπορούσα αλλά με αντάλλαγμα σεξουαλικό από άνδρα.

Μία κοπέλα παντρεμένη είχε βάλει τα αρχικά μου στον πισινό της και μία κοπέλα είχε βάλει στο χέρι της ΓΒ λέγοντας ότι το ξέρει κι ο άντρας μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου :

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ