Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Στηρίζει Γκαρσία ο ΠΑΟΚ, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης, πάει κάτι μας κρύβουν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περικλής Κονδυλάτος : Ξεσπά σε κλάματα και κατηγορεί την Κάτια Ταραμπάνκο «Δεν έχει δικαιολογία»

Ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος έχει αποδειχτεί πολύ καλός στα αγωνίσματα στο Survivor 2021, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του όταν χρειάστηκε να μιλήσει για την απρόσμενη αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη.

Περικλής Κονδυλάτος : Ξεσπά σε κλάματα και κατηγορεί την Κάτια Ταραμπάνκο «Δεν έχει δικαιολογία» | to10.gr

Ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος έχει αποδειχτεί πολύ καλός στα αγωνίσματα στο Survivor 2021, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του όταν χρειάστηκε να μιλήσει για την απρόσμενη αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες δηλαδή;»

«Οι γυναίκες στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουν υποτιμηθεί, έχουν βασανιστεί, έχουν καεί σαν μάγισσες, όταν είχαν ελεύθερο τρόπο σκέψης ήταν πόρνες, όταν ήταν δίπλα σε πνευματικούς ηγέτες πάλι ήταν πόρνες. Θεωρώ τραγικό να το κάνουν αυτό γυναίκες σα γυναίκες. Είναι γυναίκες σαν την Κάτια που οι γυναίκες έχουν αυτή τη θέση που έχουν. Όχι άντρες.

Γιατί αν τα έχουν κάνει όλα αυτά άντρες, τα έχουν κάνει από φόβο και από φαλλοκρατισμό. Μια γυναίκα δεν έχει καμία δικαιολογία και είμαι κάθετος σε αυτό. Καμία δικαιολογία. Δεν μπορείς να λες ότι σε ψηφίζω αγωνιστικά και να ψηφίζεις μία γυναίκα. Και στην επόμενη ψηφοφορία να είσαι πάλι ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες δηλαδή; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλοι τους άντρες δηλαδή τους βλέπει μια χαρά; Το λέω ανοικτά.

Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών. Κι ας προέρχεται κι από γυναίκα. Κι αυτός ο τρόπος έκφρασης είναι ενάντια στις γυναίκες. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, είπε:«Όταν είπαν ότι είμαι η δημοφιλέστερη δεν κατάλαβα ποιος χάρηκε δίπλα μου ή ποιος ανασκουμπώθηκε. Ο Γιώργος και ο Αλέξης ήταν οι μοναδικοί που μου είπαν συγχαρητήρια. Γυναικεία φωνή δεν ακούστηκε».

Δείτε το βίντεο

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από