Ματίνα Παγώνη : Απαντά σε όσους σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμό της

Ματίνα Παγώνη : Απαντά σε όσους σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμό της

Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδιάζει: Οι μίνι φούστες, το μακιγιάζ και η προσωπική της ζωή.

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία πέρα από τις καίριες τοποθετήσεις για τον κοροναϊό, έχει απασχολήσει και για το ιδιαίτερο στιλ της.

Καλεσμένη λοιπόν σε εκπομπή στον ALPHA, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά αποκάλυψε ότι ήταν κοκέτα από μικρή ηλικία, καθώς βαφόταν από τα 17 της και μολονότι ζούσε την επαρχία, κυκλοφορούσε με μίνι φούστα.

«Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί. Πάντα βαφόμουν, πάντα. Και υπήρχε ένα πρόβλημα: Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, είναι περιορισμένα […] εγώ, βέβαια, όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει», είπε και συνέχισε:

«Και τα είχα ξεπεράσει, βέβαια, λέγοντας ότι εγώ είμαι πολύ καλή μαθήτρια, άριστη, άρα δεν έχω πρόβλημα: διαβάζω, άρα, μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Και είχα φορέσει τότε και μίνι. Είχα κυκλοφορήσει με μίνι».

«Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν», ανέφερε η κ. Παγώνη.

Δείτε τι είπε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ