Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά είμαστε μια ωραία... ατμόσφαιρα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Post Malone : Γενναιόδωρη προσφορά σε ιατρικό προσωπικό στις ΗΠΑ

Ο Post Malone δωρίζει 10.000 Crocs με την υπογραφή του σε περίπου 70 διαφορετικές νοσηλευτικές μονάδες στις ΗΠΑ

Post Malone : Γενναιόδωρη προσφορά σε ιατρικό προσωπικό στις ΗΠΑ | to10.gr

Ο 25χρονος ράπερ Post Malone συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με την Crocs και με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Musicians On Call, δωρίζοντας 10.000 ζευγάρια της σειράς Duet Max Clog II σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε περίπου 70 διαφορετικές νοσηλευτικές μονάδες στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο οργανισμός Musicians On Call, που φέρνει ζωντανή και ηχογραφημένη μουσική σε νοσηλευόμενους ασθενείς, ανακοίνωσε τη συνεργασία μέσα από σχετική ανάρτηση στα social media.

Ειδικότερα κι όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, τα Crocs διανεμήθηκαν στο προσωπικό των συνεργαζόμενων με τον οργανισμό νοσοκομείων σε όλη τη χώρα, σε γιατρούς και νοσηλευτές που εργάζονται σε μονάδες με ασθενείς με COVID-19, με καρδιακά νοσήματα, σε ογκολογικά τμήματα, μονάδες εντατικής θεραπείας, παιδιατρικές κλινικές και σε άλλους τομείς.

«Αυτό το δώρο προσφέρεται με ευγνωμοσύνη και υποστήριξη στις ακούραστες προσπάθειές τους για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Musicians On Call.

«Το άγχος της πανδημίας ήταν αδιάκοπο για το προσωπικό νοσοκομείων και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να τους φέρνουμε τη χαρά της ζωντανής μουσικής» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Musicians On Call, Πιτ Γκρίφιν.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στον Post Malone και στο brand Crocs που μας έδωσαν ακόμη περισσότερη βοήθεια μέσω αυτής της γενναιόδωρης δωρεάς.

Χάρη σε αυτούς, οι εργαζόμενοι σε 70 νοσοκομεία σε εθνικό επίπεδο θα έχουν την πρόσθετη υποστήριξη των Crocs που θα τους βοηθούν να τα καταφέρουν σε καθημερινή βάση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από