Σκύλος κούτσαινε για συμπαράσταση στον ιδιοκτήτη του κι εκείνος νόμιζε πως ήταν άρρωστος (vid)

Σκύλος κούτσαινε για συμπαράσταση στον ιδιοκτήτη του κι εκείνος νόμιζε πως ήταν άρρωστος (vid)

Ο άνδρας με το σπασμένο πόδι έδωσε αρκετά χρήματα σε εξετάσεις του σκύλου του, για να ανακαλύψει πως απλώς του συμπαραστέκεται.

Τα σκυλιά είναι απίστευτα πλάσματα και το αποδεικνύουν συνεχώς με τις πράξεις τους. Όπως ο σκύλος ενός άνδρα με σπασμένο πόδι, ο οποίος κούτσαινε για συμπαράσταση!

Συγκεκριμένα, ο Ράσελ Τζόουνς, ξόδεψε σχεδόν 340 ευρώ σε εξετάσεις για το σκύλο του, ο οποίος κούτσαινε και ήθελε να ανακαλύψει τι έχει το ζώο.

Τελικά μετά από τόσες εξετάσεις απλά ανακάλυψε πως το έκανε για συμπαράσταση και μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο, περπατάει ακριβώς όπως ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος κουτσαίνει λόγω του σπασίματος.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι έδωσε τόσα χρήματα και οι εξετάσεις του σκύλου ήταν καλές, με αποτέλεσμα να του πει ο κτηνίατρος πως απλά το αγαπημένο του κατοικίδιο συμπάσχει μαζί του.

Ο υπερήφανος ιδιοκτήτης σκύλου, του οποίου το βίντεο από την στιγμή που δημοσιεύθηκε έχει 2.000.000 προβολές έγραψε στην ανάρτησή του: «Μου κόστισε 300 λίρες σε εξετάσεις, αλλά τελικά δεν έχει τίποτα παρά μόνο συμπόνοια. Τον αγαπώ».

Πηγή: Gazzetta Plus

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ