Κόντης: «Οι ομάδες κουράζονται τον Φλεβάρη, όχι τον Αύγουστο – Θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Κόντης: «Οι ομάδες κουράζονται τον Φλεβάρη, όχι τον Αύγουστο – Θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Οι δηλώσεις του που έκανε ο Χρήστος Κόντης μετά την πρώτη ήττα του ΟΦΗ στη σεζόν, από τον Άρη, με 2-1, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Χρήστος Κόντης μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη με 2-1 για τη 2η αγωνιστική της Super Leageue, στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στην ομάδα του, υποστηρίζοντας  πως είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά δέχθηκε δύο γκολ από δικά της λάθη.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός των Κρητικών υπογράμμισε πως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία η κόπωση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς στη σεζόν ώστε να υπάρχει συζήτηση περί κούρασης.

«Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης είναι πάντα δυνατός στην έδρα του, ήρθαμε για να κερδίσουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δυστυχώς ενώ είχαμε τον έλεγχο, δέχθηκαμε δύο γκολ, ναι μεν δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει, κάναμε μοιραία λάθη που μας στοίχισαν. Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι και δημιουργικοί στο επιθετικό τρίτο και για αυτόν τον λόγο πετύχαμε μόνο ένα γκολ και όχι περισσότερα.

Δεν μπορώ να πω ότι μια ομάδα, μήνα Αύγουστο, με τέσσερα επίσημα παιχνίδια πως είναι φορτωμένη. Όχι, δεν είναι για μένα, οι ομάδες κουράζονται τον Φλεβάρη. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες γιατί ο Άρης έχει στόχο την 5η θέση και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», κατέληξε ο Κόντης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Στη συνέντευξη Τύπου λίγο αργότερη ο Χρήστος Κόντης πρόσθεσε:

Για την διαφορετική εικόνα του ΟΦΗ, προς το χειρότερο από το πρώτο προς το δεύτερο ημίχρονο: «Αυτό που μπορώ να πω για τον αγώνα είναι ότι είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να διεκδικούμε πράγματα στο γήπεδο και με τον τρόπο παιχνιδιού μας, να έχουμε τον έλεγχο και το καταφέραμε. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και δεν ήμασταν σήμερα και δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη όπως κάναμε σήμερα με τα δύο γκολ. Για μένα είναι σημαντικό ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος για την ανατροπή και αν είχαμε περισσότερο χρόνο, μπορεί να καταφέρναμε κάτι περισσότερο. Το πρόβλημα μας ήταν ότι δεν πήραμε σωστές αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και αυτό μας δημιούργησε έναν εκνευρισμό, μετά το 2-0 κάπου χάσαμε την συγκέντρωση μας όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Εμείς οι προπονητές θέλουμε να έχουμε μια σταθερή απόδοση στο παιχνίδι, δεν είναι εύκολο όμως αυτό που κρατάω είναι ότι είχαμε πίστη στο πλάνο, συγχαρητήρια στον Άρη γιατί ήταν καλύτερος στις στιγμές».

Για το ότι δεν επικαλείται την κόπωση: «Έχω κουραστεί να το ακούω, είμαστε στον Αύγουστο, για ποια κούραση μιλάμε; Τον Φλεβάρη τι θα λέμε; Ότι είμαστε παλαίμαχοι παίκτες; Η κούραση έρχεται μετά από 20 παιχνίδια, να έχουμε παίξει με την Μπενφίκα, την Λεβερκούζεν, τότε να το πω. Τώρα δεν μπορώ να επικαλεστώ την κούραση και χάσαμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις, το παιχνίδι χάθηκε στις στιγμές και όχι ότι ήμασταν κουρασμένοι και ως προπονητής δεν το δέχομαι».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ