Survivor – Κονδυλάτος κατά Κοψιδά : «Είναι πεινασμένος για εξουσία – Δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του»

Survivor – Κονδυλάτος κατά Κοψιδά : «Είναι πεινασμένος για εξουσία – Δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον Γιώργο Κοψιδά και τις «ηγετικές» του τάσεις.

Φαίνεται ότι δεν άργησε να βρει κάποιον να στρέψει τα βέλη του μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος. Μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, σχολίασαν στο χθεσινό επεισόδιο τον ηθοποιό με τον οποίο είναι γνωστό, ότι οι σχέσεις είναι τεταμένες καθώς στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού ήταν οι μόνοι που τον ψήφισαν αρνητικά.

«Πριν το συμβούλιο φάνηκε ότι θα είναι φιάσκο πριν φύγουμε πουο Γιώργος είχε λυσσάξει κι έλεγε να δώσω τις προμήθειες. Κατευθείαν ο Γιώργος Κοψιδάς είπε «να μαζέψω και να επιστρέψω εγώ στους Μπλε τις προμήθειες» κι εμένα μου χτύπησε αμέσως καμπανάκι κι είπα «τι δουλειά έχει αυτός;» Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να παίρνει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργο λοιπόν αίσθημα ευθύνης από έναν άνθρωπο που μόνο ευθύνες δεν ήθελε να πάρει. Βγήκε ένας άνθρωπος που στην ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει κι είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ επειδή του είπαν ότι είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες και θα σχηματίσεις ομάδα, την έχουμε βαμμένη» σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί πάση θυσία οπουδήποτε επειδή μάλλον δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι. Φαντάσου τι ήττα πρέπει να έχει φάει στην ζωή σου για να συμπεριφέρεται εδώ κατ’ αυτόν τον τρόπο και να κοπανάς στο κεφάλι του άλλου ότι πρέπει να πετύχουμε τη νίκη γιατί αλλιώς δεν είμαστε τίποτα. Δεν θα σε βοηθήσει μία κούπα ρύζι να ξεχωρίσεις σε κάτι επαγγελματικής φύσης ή το να γίνεις αποδεκτός στην κοινωνία» επέμεινε στους ίδιους τόνους.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ