Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Γύρισε ο Παράσχος και στο Περιστέρι ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το... 2006
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπέροχο! Η Αγγελική Ηλιάδη αρνείται να επιστρέψει το μονόπετρο στον Γκέντσογλου

Υπέροχο! Η Αγγελική Ηλιάδη αρνείται να επιστρέψει το μονόπετρο στον Γκέντσογλου.

Υπέροχο! Η Αγγελική Ηλιάδη αρνείται να επιστρέψει το μονόπετρο στον Γκέντσογλου | to10.gr

Υπέροχο! Η Αγγελική Ηλιάδη αρνείται να επιστρέψει το μονόπετρο στον Γκέντσογλου. Η γλυκιά Αγγελική αφού μιλά με αλήθεια για όλα με τα οποία την έχουμε δειστην επικαιρότητα, μίλησε και για την σχέση της και για τον χωρισμό της με τον Σάββα αλλά και για το τι ένοιωσε και τι έκανε στο στάδιο αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάει πέρασε, άλλα…«Ό,τι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου, επιλογή δική μου. Από κάθε τι που έχω περάσει αποκομίσει πάρα πολλά πράγματα. Έφτασα στα 42 μου χρόνια να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, συμπληρώνοντας: «Έχω αυτό τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων στο Θεό που είμαι καλά, έχω την υγεία μου και τα δύο παιδιά μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα».

«Έχουμε συζητήσει με τον γιο μου για τον μπαμπά του και έχουμε τελειώσει με αυτά.

Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας, λυπάμαι που το λέω, αποτελούνται από έναν γονιό και είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό».

«Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά» πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδα.

«Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις, είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά».

«Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου» ανέφερε, επίσης, με χαμόγελο η Αγγελική.

«Δεν νιώθω πως έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή από μια σχέση», κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.

Πηγή: freegossip.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από