Survivor spoiler διαρροή 3/2 : Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα

Survivor spoiler διαρροή 3/2 : Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα

Ποιος θα κερδίσει το σημερινό έπαθλο;

Ότι άλλαξε το Survivor, άλλαξε. Δεν μπορεί να φέρει κανείς αντίρρηση. Οι μπλε σταμάτησαν να χαμογελούν, οι φανατικοί τηλεθεατές και οπαδοί ξενερώνουν, αλλά όλο το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον ένα reality που πλέον έχει ανταγωνισμό. Οι κόκκινοι έκαναν την απόλυτη ανατροπή – δεν έκαναν μία, αλλά δύο συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα που επέλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε… περίπατο, νικώντας εύκολα τους μπλε και μάλιστα το έπαθλο ήταν το πιο δυνατό. Η ασυλία. Με δυο λόγια το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αρχίζει να ισορροπεί σε ότι έχει να κάνει με τις δύο ομάδες. Το 8-0 έγινε 8-2, η ψυχολογία που υπάρχει πλέον είναι άκρως θετική και τα στατιστικά του Survivor αρχίζουν να ισορροπούν. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Να έχουμε εναλλαγές στους νικητές.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor έχουμε αποχώρηση. Διότι ένας από τους μπλε θα αποχωρήσει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο σήμερα. Ποιος θα είναι αυτός; Η τηλεθέαση ήταν και πάλι σε πολύ υψηλά επίπεδα και εκεί θέλουν άπαντες να μείνει. Από το τρέιλερ του Survivor βλέπουμε ένα πολύ δύσκολο στίβο μάχης. Έχει να κάνει με εμπόδια ισορροπίας και πολλοί παίκτες πέφτουν.

Το spoiler μέχρι το βράδυ μπορεί να ανατραπεί, αν και αυτό σπάνια συμβαίνει. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ναι μεν έγινε μια ανατροπή, αλλά ένας κούκος (συγκεκριμένα δύο, η Καρολίνα και ο Ηλίας) δεν φέρνει την άνοιξη. Μπλε ξέρουμε, αλλά θα δούμε. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε. Πάντως, είναι ήδη γνωστό ποιος φεύγει…

Πηγή: alphafreepress.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ